Kategorien indeholder 24 produkter

Viser 1–20 af 24 resultater

Active Filters: Clear Filters
 • 4.00 ud af 5
 • Marseille sæbe

  50,00 kr.
 • Fejebakkesæt

  120,00 kr.
 • Økologisk opvaskesæbe

  Fra 89,00 kr.
  5.00 ud af 5
 • Udsolgt
  miljøvenlig sæbeskål fra Iris Hantverk til opbevaring af shampoobar eller sæbe
  Læs mere

  Sæbeskål

  159,00 kr.

Miljøvenlige rengøringsmidler: Gør rent med god samvittighed

Du bruger rengøringsmidler næsten hver dag – så hvorfor ikke vælge miljøvenlige rengøringsmidler, der er lige så effektive som traditionelle rengøringsmidler? Forskellen i din hverdag er lille, men det gør en stor forskel for miljøet. Det synes vi er et simpelt valg. 

Hos Simpelt.dk forhandler vi et væld af produkter, som alle er ét skridt mod en mere bæredygtig hverdag. Vi var selv trætte af, at det kunne blive ret kompliceret at leve på en mere miljøvenlig og bæredygtig måde – og derfor startede vi vores eget. På siden her finder du vores udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, økologiske rengøringsmidler og lignende, som alle hjælper dig med både at gøre din bolig ren samt beskytte vores kloaksystem, undgå unødig engangsplast og spare på CO2-udslippet.

Skift til mere miljøvenlige rengøringsmidler

Mange af de rengøringsmidler, du finder i supermarkederne, er meget hårde ved både dig og miljøet. De kan være meget krads at have hænderne i, og når de bliver skyllet ud, kan de også være temmelig skadelige for kloaksystem og grundvand. Heldigvis er der mange forskellige brands, der har sat sig for at lave miljøvenlige rengøringsmidler, der er baseret på naturlige ingredienser og omtanke for både dig og naturen, men som samtidig giver dig den effektive rengøring, du har brug for i hverdagen.

 

Her finder du eksempelvis:

 • Miljøvenlige rengøringsmidler til opblanding
 • Opvasketabs
 • Skure- og opvaskebørster
 • Sæbebær
 • Vaskemiddel
 • Økologiske karklude
 • Svampe uden mikroplast

Brug miljøvenlige rengøringsmidler med samme resultat

Det er en myte, at miljøvenlige rengøringsmidler eller økologiske rengøringsmidler ikke virker, fordi de efter sigende skulle være “mildere”. Der findes nemlig et væld af alternativer til hårde kemikalier såsom klor, der er mindst lige så effektive. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du får fat i økologiske rengøringsmidler eller miljøvenlige rengøringsmidler, der ikke virker – for det gør de.

Ud over miljøvenlige rengøringsmidler vil du opleve, at mange af produkterne på siden her også er økologiske. Miljøvenlighed og økologi går nemlig ofte hånd i hånd. Vi har selvfølgelig både fokus på økologi og bæredygtighed. Økologi og bæredygtighed er mange ting. Vælger du økologiske rengøringsmidler, hjælper du en øget dyrevelfærd, du hjælper naturen, og så skærer du ned på tilsætningsstoffer i de produkter, du bruger til daglig.

Miljøvenlige rengøringsmidler gør en stor forskel

Rengøring skal der til. Både for indeklimaets skyld og for at din bolig er hygiejnisk og præsentabel – de fleste af os sætter pris på at komme hjem til et skinnende rent hjem, hvor vi kan slappe af efter en lang dag. Vælger du de forkerte rengøringsmidler, risikerer du dog, at det kan gå ud over indeklima, dit helbred og naturligvis miljøet. Der frigives blandt andet enorme mængder CO2 og på baggrund af transport af færdigblandede rengøringsmidler, som oftest primært består af vand i engangsemballage, der sjældent genanvendes.

Med miljøvenlige rengøringsmidler mærker du ikke selv forskellen, når du bruger dem – men du sparer miljøet for store mængder CO2, undgår skadelig kemi for både miljøet og dig selv. Det er en lille udskiftning, som gør en stor forskel.

Hvad sker der med rengøringsmidler, når du skyller dem ud?

Når du har brugt dine diverse rengøringsmidler, bliver blandingen af vand og rengøringsmiddel skyllet ud i vask, afløb eller toilet. Men rengøringsmidlerne er ikke væk af den grund. Nu er rengøringsmidlernes indholdsstoffer endt i rensningsanlægget, hvor de kan ende med at gøre skade på grundvand, dyreliv og natur. Derfor har vi udvalgt rengøringsmidler, der ikke er skadelige, og vi forklarer på produkterne, hvad de forskellige ingredienser har af virkning. Vi synes nemlig, at man skal kunne forstå ingredienserne, der figurerer på indholdsfortegnelsen.

Vælg klude og opvasketilbehør uden plast

Ting som klude, opvaskesvampe og -børster kan indeholde mikroplast, som kan ende i havet efter afskaffelse. Her kan du også vælge en svamp eller opvaskebørste uden mikroplast af naturlige materialer. Du mærker ikke selv forskellen – men du sparer en stor mængde engangsplast.