Hverdag / Rengøring / Engangshandsker

Engangshandsker

149,00 kr.

Engangshandsker i latex fra FAIR ZONE er et fornuftigtt valg, når det kommer til engangshandsker i latex. Handskerne er CO2-neutrale og fri for thiuram.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Engangshandsker i latex fra FAIR ZONE er et fornuftigt valg, når det kommer til engangshandsker i latex. Handskerne er CO2-neutrale og fri for thiuram, som er et gummikemikalie, der normalt bruges til produktion gummihandsker, og som mange mennesker ikke tåler.

Handskerne kommer i small, medium & large og indeholder 100 stk.

Engangshandsker til mange formål

Handskerne er fremstillet af FAIR RUBBER fra Sri Lanka, og er certificeret CE og FAIR RUBBER. Handskerne er lavet i naturgummi.

Se også vores balloner fra FAIR ZONE.

FAIR ZONE er en del af FAIR SQUARED, som er en tysk virksomhed, der sælger fairtrade og plantebaserede produkter. Fair Squared fokuserer på økologi, kvalitet og fairtrade.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Small, Medium, Large

Varenummer 1507062b
Varenummer 1507062a
Varenummer 1507062

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...