Genanvendelig flaske til rengøringsmiddel

129,00 kr.

Genanvendelig flaske til rengøringsmiddel fra Neat er en erstatning og et alternativ til plastikflasken med ny rengøringsmiddel. Med en genanvendelig flaske, kan du bruge den resten af livet sammen med koncentreret eller hjemmelavet rengøringsmiddel.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507367 Kategorier: ,
Brands:neat

Beskrivelse

Genanvendelig flaske til rengøringsmiddel fra Neat er en erstatning og et alternativ til plastikflasken med ny rengøringsmiddel. Med en genanvendelig flaske, kan du bruge den resten af livet sammen med koncentreret eller hjemmelavet rengøringsmiddel. Flasken kan genopfyldes med koncentreret flaske rengøringsmiddel – enten fra Neat eller fra OceanSavers.

Flasken er lavet af holdbart og genanvendeligt letvægts aluminium. Sprayflasken har en silikonefod for at beskytte både overflader, den skal stå på, og for at beskytte flaskens bund. Sprayhovedet (af plastik) fordeler rengøringsmidlet ud over den ønskede overflade.

Størrelsen på flasken er 24,5 cm x 7 cm x 9 cm

Rengøring af genanvendelig flaske

Den genanvendelse flaske til rengøringsmiddel rengøres, når den er tom. Når den er tom, skal du fjerne aftrækkeren og skylle med vand. Fyld med rent vand og fastgør sprøjtedysen og spray, indtil den er ren. Tøm flasken, og genopfyld flasken med ny rengøringsmiddel.

Yderligere information

Vægt 0.120 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendelig flaske til rengøringsmiddel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *