Hverdag / Rengøring / Koncentreret rengøringsmiddel
Brand:neat

Koncentreret rengøringsmiddel

Udsolgt

38,00 kr.

Neat, koncentreret rengøringsmiddel med og uden duft. Effektiv rengøring uden unødig emballage – blandes med vand fra hanen. Man kan med fordel blot benytte sine gamle tomme flasker, og genopfylde med neat. Vegansk, cruelty free, bionedbrydeligt og helt fri for plastik.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Neat. koncentreret rengøringsmiddel med og uden duft. Effektiv rengøring uden unødig emballage – blandes med vand fra hanen. Man kan med fordel blot benytte sine gamle tomme flasker, og genopfylde med neat. Vegansk, cruelty free, bionedbrydeligt og helt fri for plastik. Produceret i Storbritannien.

Simple løsninger er altid det bedste. Bare tilføj vand fra hanen, og du har et effektivt rengøringsmiddel. Andre produkter på markedet indeholder 90% vand og mindre end 10% rengøringsmiddel! Derfor har Neat skabt et koncentreret rengøringsmiddel.

  • Vegansk
  • Helt uden plastik
  • Koncentreret formel
  • Baseret på plantebaserede ingredienser
  • Produceret i Storbritannien
  • Kan benyttes i gamle flasker.

Vælg imellem følgende varianter

Seagrass & Lotus – havfrisk med en meget ren duft, som stadigvæk er tilpas mild (søgræs og lotus).

Grapefruit & Ylang Ylang – en frisk duft af sød citrus. Dufter himmelsk (grapefrugt og ylang ylang).

Uden duft – duftfri variant til dem som ønsker en effektiv rengøring uden duft, eller som måske er ekstra sensitive..

Neat koncentreret rengøringsmiddel kan benyttes på de fleste overflader, herunder både træ, glas, rustfrit stål, fliser, laminat og overfladebehandlet sten (f.eks. granit og marmor). Det anbefales ikke til ubehandlet sten, og ellers bør man teste på et mindre og ikke synligt område.

Vejledning

1 neat rækker til 500ml koncentreret rengøringsmiddel, men hvis man ønsker mindre, kan man med fordel benytte f.eks. halvdelen og gemme resten til næste gang.

Emballagen består af en glasflaske med et låg af aluminium og pakket i en æske af pap. Alle dele kan nemt sorteres og genanvendes.

Se også vores rengøringsmidler fra Ocean Saver, som fås i flere varianter – eller se hele vores kategori med andre alternativer til rengøringsprodukter.

Yderligere information

Vægt N/A
Indhold

30ml

Variant

Uden duft, Grapefruit & Ylang Ylang, Seagrass & Lotus

Ingredienser

Aqua, Alcohol ethoxylate, Benzalkonium chloride, Lauramine oxide, Phenoxyethanol, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, PPG-2 Methyl ether, PEG-20 Sorbitan Oleate, (Fragrance)

Varenummer 1507346a
Varenummer 1507346b
Varenummer 1507346c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...