Hverdag / Rengøring / Koncentrerede rengøringsmidler

Koncentrerede rengøringsmidler

(1 kundeanmeldelse)

30,00 kr.

Koncentrerede rengøringsmidler i små bionedbrydelige poser – så du aldrig behøver at købe en ny plastikflaske! Findes i forskellige varianter og dufte til forskellige formål.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Koncentrerede rengøringsmidler fra OceanSaver er en virkelig smart og plastikbesparende opfindelse! Du slipper for at betale for vand, som unødigt transporteres verden rundt, når vi lige så godt kan bruge det, som kommer ud ad vandhanen.

Samtidigt undgår du unødig engangsplastik med de små plantebaserede “poser” med rengøringmiddel indeni. Poserne opløses i 750 ml lunkent/varmt vand. På den måde skal du aldrig mere købe en ny plastikflaske til rengøringsmidler, men vil altid kunne genopfylde den flaske, du allerede har, når den er brugt op.

Poserne er lavet af bionedbrydelig film.

De koncentrerede rengøringsmidler findes i otte varianter:

  • Multi-purpose med duft af lavendel
  • Multi-purpose med duft af æble
  • Anti-bakteriel med duft af frisk “ocean mist”. Fjerner 99,9% bakterier.
  • Badeværelse med duft af granatæble. Særligt god til kalk og sæberester.
  • Køkken af-fedter med duft af citrus. Særligt god til fedt på overflader i køkkenet.
  • Glasrens, til at fjerne fedtfingre på glas og spejle
  • Gulvvask med duft af rabarber, til genstridige gulvpletter (ikke hele gulvvaske)

Med disse refill rengøringsmidler kan du altså nemt få dækket de fleste rengøringsmiddel-behov, helt uden at skulle investere i nye engangs-plastikflasker.

Se vores lækre og GOTS-certificerede økologiske klude og viskestykker fra Organic Company, eller vores cellulosesvamp og kokossvamp, der også er perfekte til rengøringen.

OceanSaver er et britisk firma, der har taget kampen op mod engangsplast. De ønsker at skabe en ny kultur, hvor man genanvender de plastikflasker, vi allerede har.

Rengøringsmidlerne er lavet på aktive ingredienser. Ingredienserne er få og herunder forklaret.

Ingredienser

Overfladeaktive stoffer (surfactants):

Overfladeaktive stoffer justerer væskens overfladespænding.
Et overfladeaktivt middel, som disse, forhindrer, at olier klæber sig til overfladen der renses. Overfladeaktive stoffer er et af de mest alsidige kemikalier der findes i sæber, shampoo, vaskemidler og husholdningsmidler.

Opløsningsmiddel (phenoxyethanol):

Opløsningsmidler hjælper alle kemikalier med at blandes sammen til en opløsning. Opløsningsmidler bruges i rengøringsprodukter til at lave selve opløsningen af rengørringsmidlet, men også til at opløse snavs på en overflade og holde det i rengøringsopløsningen. Opløsningsmidler anses generelt for at være “grimme” kemikalier, men vand klassificeres som opløsningsmiddel, når det bruges i disse sammenhænge.

Konserveringsmiddel:

Konserveringsmiddel forhindrer at det fortyndede produkt ødelægges over tid, ved at forhindre bakterievækst. Kemiske konserveringsmidler anvendes i de fleste vandbaserede opløsninger. Disse rengøringsmidler indeholder et konserveringsmiddel, så når du først har tilsat vand derhjemme, kan du være sikker på, at produktet altid har samme niveau af hygiejne og sikker som tidligere.

Blødgørende midler:

Blødgørende midler hjælper med at blødgøre vand, der bruges til at fortynde opløsningen inde i den lille refill-pose. Herudover hjælper det med at fjerne sæbe og kalk. Det virker ved at fjerne den ioniske ladning, som mange molekyler har. Denne fjernelse betyder, at mineraler i vand kan opløses med et opløsningsmiddel.

pH-justerere:

Som navnet selv siger, så bruges dette for at justere pH-værdien, for at gøre produktet egnet til en lang række overflader. pH er en skala, hvor surt eller basisk et stof er. PH-skalaen spænder fra 1-14, hvor 1 er ekstrem syre og 14 er ekstrem basisk. Når der laves en opløsning, vil nogle kemikalier have deres egen pH-værdi, hvor de er mest stabile, inden de blandes i en opløsning.

Nogle gange er det nødvendigt at justere den endelige formulering, for at gøre produktet egnet til en lang række overflader. Rengøringsmidlernes pH er skræddersyet til brugen, for eksempel er et køkkenrengøringsmiddel designet til at være mildt basisk, hvilket hjælper med nedbrydning af fedt.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Multi-purpose, lavendel, Multi-purpose, æble, Anti-bakteriel, Badeværelse, Køkken, Køkken af-fedter, Glasrens, Gulvvask

Ingredienser

Antibakteriel: 30% Non-ionic Surfactants. Phenoxyethanol. Benzalkonium Chloride. Perfumes. Linalool. Limonene. Geraniol. Citral. Per 100g of product contains 2g Benzalkonium chloride.

Køkken >30% Non-ionic Surfactants. Phenoxyethanol. Perfumes. Linalool.

Badeværelse: >30% Non-ionic Surfactants. Phenoxyethanol. Perfumes. Linalool. Limonene. Eugenol.

Gulv: >30% Non-ionic Surfactants. Phenoxyethanol. Perfumes. Linalool. Citronellol. Coumarin. Limonene.

Multipurpose: >30% Non-ionic Surfactants. Phenoxyethanol. Perfumes. Linalool. Limonene.

Glasrens: 30% Non-ionic Surfactants, Phenoxyethanol, Perfumes, Linalool, Eugenol.

Varenummer 1507261q
Varenummer 1507261p
Varenummer 1507261o
Varenummer 1507261e
Varenummer 1507261d
Varenummer 1507261c
Varenummer 1507261a

1 anmeldelse af Koncentrerede rengøringsmidler

  1. Line

    Jeg har købt en anti-bakteriel rengøringsmiddel, og det fungerer rigtig godt. Jeg brugte en gammel flaske jeg havde liggende i forvejen frem for at købe en ny.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...