Stofmundbind

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

  Aktive filtre

  Vælg kategori

  Filter by Color

  Filter by Size

  Vælg pris


  Min Price:

  Max Price:

Grundet Covid-19 har vi over hele verden indført regler eller anbefalinger for brug af mundbind. Den danske sundhedsstyrelse har udtalt, at det er okay, at benytte genanvendelige mundbind i stof.

Med genanvendelige stofmundbind kan man både spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind, men der er også en del penge at spare.

Sundhedstyrelsens anbefalinger til stofmundbind

 • 3 lags tætvævet stof (fx. bomuld)
 • Det skal gerne være i lyst materiale, således man kan se snavs
 • Forsynet med elastikker, der kan lukke masken tæt om både næse og mund
 • Kan vaskes på 60 grader
 • Nyvaskede mundbind bør opbevares i en lukket pose. Her kan man evt. bruge en frysepose eller en stasherbag.
 • At det, med det samme efter brug, kan opbevares seperat i en lukket pose, indtil det vaskes. Her kan man evt. bruge en frysepose eller en stasherbag.
 • At man har flere mundbind med, som kan bruges i løbet af dagen. De skal ikke genbruges efter brug, før de er vasket. Læs mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Vores genbrugelige stofmundbind er lavet af 2 lag GOTS-certificeret økologisk bomuld og et lag medicinsk certificeret filter. Elastikken er lavet af genanvendt og OEKO Tex certificeret elastik. Stofmundbindet kan klemmes om næsen. Mundbindet af stof kan vaskes op til 30 gange i maskinen.

De genanvendelige stofmundbind er individuelt indpakket i emballage, der kan hjemmekomposteres eller sorteres som bioaffald. Vi forhandler de økologiske mundbind enkeltvis og i 10-pak. 10-pakken kommer i en æske af genanvendte bomuldsrester fra fabrikken og med hver maske individuelt indpakket i komposterbart materiale.