3-lags stofmundbind i økologisk bomuld

Fra 69,00 kr.

3-lags genanvendelige mundbind af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Stofbindet kan vaskes op til 30 gange, og kan dermed spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507330 Kategorier: ,
Brands:Ceae

Beskrivelse

3-lags genanvendelige mundbind af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Grundet Covid-19 har vi over hele verden indført regler eller anbefalinger for brug af mundbind. Grundet det stigende brug af mundbind, har sundhedsstyrelsen udtalt, at det er okay, at benytte genanvendelige mundbind i stof.

Med genanvendelige stofmundbind kan man både spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind, men der er også en del penge at spare.

Sundhedstyrelsens anbefalinger til stofmundbind

 • 3 lags tætvævet stof (fx. bomuld)
 • Det skal gerne være i lyst materiale, således man kan se snavs
 • Forsynet med elastikker, der kan lukke masken tæt om både næse og mund
 • Kan vaskes på 60 grader
 • Nyvaskede mundbind bør opbevares i en lukket pose. Her kan man evt. bruge en frysepose eller en stasherbag.
 • At det, med det samme efter brug, kan opbevares seperat i en lukket pose, indtil det vaskes. Her kan man evt. bruge en frysepose eller en stasherbag.
 • At man har flere mundbind med, som kan bruges i løbet af dagen. De skal ikke genbruges efter brug, før de er vasket. Læs mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

3 lags genanvendeligt mundbind

Disse genbrugelige stofmundbind er lavet af 2 lag GOTS-certificeret økologisk bomuld og et lag medicinsk certificeret filter. Elastikken er lavet af genanvendt og OEKO Tex certificeret elastik. Stofmundbindet kan klemmes om næsen. Mundbindet af stof kan vaskes op til 30 gange i maskinen. Herefter ses det ikke i ligeså høj grad sikkert, som nedenstående parametre. Det 3 lags genbrugelige stofmundbind er testet efter følgende parametre:

 • Bacterial Filtration Efficiency (BFE): 96%, EN 14683
 • Particle Filtration Efficiency (PFE): 98%, ASTM F2100-19/F2299
 • Breathability/Different Pressure: 3.14 mm H20/cm2, EN 14683
 • Flammability: 16 CFR 1610, Class 1
 • Splash Resistance: 80mmHg, ISO 22609-2004

De genanvendelige stofmundbind er individuelt indpakket i emballage der kan hjemmekomposteres, eller sorteres som bioaffald. 10-pak’en kommer i en æske af genanvendte bomuldsrester fra fabrikken og med hver maske individuelt indpakket i komposterbart materiale.

Vask af stofmundbind

Stofmundbindet er testet på vask ved 30 grader, hvorfor det er det de anbefaler på mærkatet. Ved vask ved 30 grader får masken de gode test-resultater. Fabrikken har dog skrevet, at man godt kan vaske maskerne på 60 grader, som er den danske sundhedsstyrelses anbefaling.

På stofmundbindet kan man scanne en QR-kode. Koden henviser til en video af, hvordan man korrekt tager masken af og på.

Maskerne er ansvarligt produceret i Indien.

Disse masker anbefales ikke til medicinsk brug, til personer i smitterisiko eller smittede personer. Her anbefales det at følge sundhedsstyrelsens råd.

 

Ceae er en engelsk producent, der sørger for bæredygtige råvarer til tøj-industrien. De producerer bl. a tråd ud af plastikflasker, laver emballage der kan komposteres og sørger for andre mere bæredygtige og kemi-fri løsninger i tøjindustrien.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

1 stk., 10-pak

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3-lags stofmundbind i økologisk bomuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *