Hverdag / Stofmundbind / 3-lags stofmundbind i økologisk bomuld

3-lags stofmundbind i økologisk bomuld

Nedsat
(8 kundeanmeldelser)

Fra 29,50 kr. 59,00 kr.

SPAR 50% på stofmundbind

3-lags genanvendelige mundbind af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Stofbindet kan vaskes op til 30 gange, og kan dermed spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind.

Vores mundbind i hvid fås til børn og de sorte fås til voksne.

Læs mere →

Ryd

Vi pakker med glæde dine julegaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

SPAR 50% på stofmundbind

3-lags genanvendelige mundbind af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld i sort og hvid.

Grundet Covid-19 har vi over hele verden indført regler eller anbefalinger for brug af mundbind. Grundet det stigende brug af mundbind, har sundhedsstyrelsen udtalt, at det er okay, at benytte genanvendelige stofmundbind.

Med genanvendelige stofmundbind kan man både spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind, men der er også en del penge at spare.

Sundhedstyrelsens anbefalinger til stof mundbind 3 lag

 • 3 lags tætvævet stof (fx. bomuld)
 • Det skal gerne være i lyst materiale, således man kan se snavs
 • Forsynet med elastikker, der kan lukke masken tæt om både næse og mund
 • Kan vaskes på 60 grader
 • Nyvaskede mundbind bør opbevares i en lukket pose. Her kan man evt. bruge en frysepose, en multibag eller en stasherbag.
 • At det, med det samme efter brug, kan opbevares seperat i en lukket pose, indtil det vaskes. Her kan man evt. bruge en frysepose, en multibag eller en stasherbag.
 • At man har flere mundbind med, som kan bruges i løbet af dagen. De skal ikke genbruges efter brug, før de er vasket. Læs mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

3 lags genanvendelige mundbind

Disse genbrugelige stofmundbind er lavet af 2 lag GOTS-certificeret økologisk bomuld og et lag medicinsk certificeret filter. Elastikken er lavet af genanvendt og OEKO Tex certificeret elastik. Elastikken er ca. 18,5 cm. Stofmundbindet kan klemmes om næsen. Mundbindet af stof kan vaskes op til 30 gange i maskinen. Herefter ses det ikke i ligeså høj grad sikkert, som nedenstående parametre. Det 3 lags genbrugelige stofmundbind er testet efter følgende parametre:

 • Bacterial Filtration Efficiency (BFE): 96%, EN 14683
 • Particle Filtration Efficiency (PFE): 98%, ASTM F2100-19/F2299
 • Breathability/Different Pressure: 3.14 mm H20/cm2, EN 14683
 • Flammability: 16 CFR 1610, Class 1
 • Splash Resistance: 80mmHg, ISO 22609-2004

Hele produktet er OEKO Tex certificeret. Mindbundet er fri for indhold af giftigt metal, PH og formaldehyd. Medicinsk kvalitet certificeret filter og behandlet med UV-beskyttelse, der er godkendt af GOTS.

De genanvendelige stofmundbind er individuelt indpakket i emballage der kan hjemmekomposteres, eller sorteres som bioaffald. 10-pak’en kommer i en æske af genanvendte bomuldsrester fra fabrikken og med hver 3 lag stof mundbind individuelt indpakket i komposterbart materiale.

Vores mundbind i stof findes også i små størrelser til børn. Se billeder for forskel i mål. I følge retningslinjerne bør børn over 12 år bære mundbind. Læs mere her

Vask af stofmundbind

3 lags stofmundbind er testet på vask ved 30 grader, hvorfor det er det de anbefaler på mærkatet. Ved vask ved 30 grader får masken de gode test-resultater. Fabrikken har dog skrevet, at man godt kan vaske maskerne på 60 grader, som er den danske sundhedsstyrelses anbefaling.

3 lags stof mundbind kan man scanne en QR-kode. Koden henviser til en video af, hvordan man korrekt tager masken af og på.

Maskerne er ansvarligt produceret i Indien.

Disse 3-lags stofmundbind anbefales ikke til medicinsk brug, til personer i smitterisiko eller smittede personer. Her anbefales det at følge sundhedsstyrelsens råd.

 

Ceae er en engelsk producent, der sørger for bæredygtige råvarer til tøj-industrien. De producerer bl. a tråd ud af plastikflasker, laver emballage der kan komposteres og sørger for andre mere bæredygtige og kemi-fri løsninger i tøjindustrien.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Voksen, Barn

Farve

Hvid, Lys grå, Sort

Variant

1 stk., 2-pak, 10-pak

Varenummer 1507330c
Varenummer 1507330a
Varenummer 1507330d

8 anmeldelser af 3-lags stofmundbind i økologisk bomuld

 1. Heidi

  Dejligt med nogle bløde mundbind, og god størrelse. Selv elastikken bag ørene er blød.

 2. Siri

  Gode og bløde mundbind, der er forholdvis nemme at trække vejret igennem. Sidder tæt og tilpas med gode elastikker. Kan justeres til næsen så duggede briller også undgås. Derudover god købsoplevelse med tilpas informationer og hurtig levering.

 3. Josefine

  Mundbindene er bløde og tykke, men stadig nemme at trække vejret i. Elastikkerne er stramme nok til at mundbindet sidder tæt ved ansigtet.

 4. Louise

  Er rigtig glad for disse. Føler at huden kan ånde. Bløde og behagelige at have på.

 5. Irrenne

  Mundbind virker og sidder fint.
  Levering var lidt lang, men forståeligt set i lyset af skærpede corona restriktioner og en større efterspørgsel.

 6. Julie

  Rigtig fint mundbind, der er rart at have på. Må rette ganske lidt på det løbende, så derfor “kun” 4 stjerner.

 7. Pernille

  Det bedste jeg har prøvet hidtil. Dejligt med næse”klemmer” så stoffet kan justeres, og mine briller ikke dugger! Føles tæt og trygt. Hurtig levering, ingen problemer.

 8. Camille Lange

  Pænt design og hvidt, så man kan se om der trænger til vask – en god ting i mine øjne. min mand er glad for sit, men det passede dog mig skidt og kløede for meget til min smag.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.