Stofmundbind i 3 lag upcycled stof

65,00 kr. 89,00 kr.

Nedsat
(3 kundeanmeldelser)

SPAR 20% på stofmundbind

Stofmundbind i 3 lag upcycled stof – af stofrester fra et lokalt dampvaskeri. Det genbrugelige mundbind af stof kan bruges flere gange.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507428 Kategorier: , Tags: , , ,
Brands:Pargaard

Beskrivelse

SPAR 20% på stofmundbind

De smukke stofmundbind i 3 lag upcycled stof, er et miljøvenligt alternativ til engangsmundbind.

Grundet Covid-19 har vi over hele verden indført regler eller anbefalinger for brug af mundbind. Grundet det stigende brug af mundbind, har sundhedsstyrelsen udtalt, at det er okay, at benytte genanvendelige mundbind i stof.

Med genanvendelige stofmundbind kan man både spare miljøet for rigtig mange engangsmundbind, men der er også en del penge at spare.

Mundbindet fra Pargaard er lavet af 3 lags upcycled tekstil. Stofmundbindet er vendbart og er hvidt på den ene side, og lyserødt på den anden side. – Dette betyder dog ikke, at det kan bruges mere end en gang, før det er vasket.

Stoffet til de genbrugelige mundbind i stof er fra et lokalt dampvaskeri. Stoffet er vasket under svanemærkede forhold og har tidligere været duge, sengetøj mv. Elastikken i mundbindet af stof er bløde og behagelige om ørerne.

Mundbindende af stof er syet af lokale socialøkonomiske systuer.

Makserne kan vaskes på 60 grader.

Disse masker anbefales ikke til medicinsk brug, til personer i smitterisiko eller smittede personer. Her anbefales det at følge sundhedsstyrelsens råd.

Sundhedstyrelsens anbefalinger til stofmundbind

 • 3 lags tætvævet stof (fx. bomuld)
 • Det skal gerne være i lyst materiale, således man kan se snavs
 • Forsynet med elastikker, der kan lukke masken tæt om både næse og mund
 • Kan vaskes på 60 grader
 • Nyvaskede mundbind bør opbevares i en lukket pose. Her kan man evt. bruge en frysepose, en multibag eller en stasherbag.
 • At det, med det samme efter brug, kan opbevares seperat i en lukket pose, indtil det vaskes. Her kan man evt. bruge en frysepose, en multibag eller en stasherbag.
 • At man har flere mundbind med, som kan bruges i løbet af dagen. De skal ikke genbruges efter brug, før de er vasket. Læs mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Pargaard er et dansk firma der samarbejder med flere socialøkonomisk systuer, der producerer varerne i upcycled – eller GOTS-certificeret stof. Pargaard går meget op i at benytte de ressourcer vi har, og støtter socialt ved at skabe arbejde.

3 anmeldelser af Stofmundbind i 3 lag upcycled stof

 1. Julie

  Pænt og behageligt mundbind. Sidder ikke så tæt som f.eks. engangsmundbind, og det har tendens til at bevæge sig væk fra næsen, hvis man snakker med mundbindet på.

 2. Eva

  Er så glad for mit stofmundbind! Jeg har bundet små sløjfer for på elastikkerne, så det sidder tæt.

 3. Mette

  Dejligt materiale. Pæne farver og passer fint til ansigtet

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...