Hverdag / String bag indkøbsnet

String bag indkøbsnet

(2 kundeanmeldelser)

Fra 69,00 kr.

String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

String bag – eller indkøbsnet om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, men kan også sagtens bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Posen måler 42 x 60 cm, den lange hank er 30 cm, mens den korte er 10 cm.

En string bag fylder ikke meget, når det er rullet sammen. Den kan nemt ligge i bilen eller måske i tasken, så man altid har det med sig.

Turtle bag har produceret disse net, for at gøre opmærksom på, at vi skal undgå plastikposer. – Især fordi fx. Leatherback skildpadder mistolker plastikposer med vandmænd. Ligesom mange andre dyr spiser, bliver fanget i eller på andre måder bliver udsat for plastik i havet, der ødelægger økosystemet. 

Kan vaskes på 30 grader og herefter lufttørres (kan ikke klare at blive tumblet). Poserne kan skrumpe en smule efter vask.

Turtle bags har også lavet økologiske opbevaringsposer til fx grønt, brød eller andet.

Turtle bags arbejder sammen med deres fair trade partnere, for at producere disse net, med fokus på bla. ordentlige arbejdsforhold. Herudover donerer de til diverse organisationer, som kæmper for et plastikfrit havmiljø.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 42 × 60 cm
Hank

Lang, Kort

Farve

Sort, Hvid, Flaskegrøn, Lyserød, Gul, Beige, Blå, Rød

Varenummer 1507064o
Varenummer 1507064m
Varenummer 1507064l
Varenummer 1507064n
Varenummer 1507064j
Varenummer 1507064k
Varenummer 1507064a
Varenummer 1507064b
Varenummer 1507064c
Varenummer 1507064d
Varenummer 1507064e
Varenummer 1507064f

2 anmeldelser af String bag indkøbsnet

 1. Marianne

  Virkelig et lækkert net, som jeg altid har liggende i bilen.

 2. melanie

  Bestilte et net og er superglad for det, har vasket det på skåneprogram i maskine, kryber en smule, men er stadig blødt og stærkt. Købte nogle lidt større for næsten 10 år siden for at spare plastikposer, og de holder stadig til dagligvarer trods vask ind imellem.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Indkøbspakke brands Turtle Bags
125,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Miljøvenlige økologiske genanvendelige frugt- & grøntsagsposer fra MAISTICIMG_1576
  Fra 23,00 kr.

  Økologiske frugt- & grøntsagsposer, også kaldet mesh bags, velegnede til indkøb og opbevaring af frugt og grønt. Posernes hullede net giver indholdet mulighed for at ånde og der dannes ikke kondens, hvilket øger holdbarheden. En oplagt måde at spare på de små miljøbelastende plastikposer.

  Vælg muligheder
 • miljøvenlige Økologiske opbevaringsposer til brødpose, pasta eller lignendeIMG_1475
  Fra 20,00 kr.

  Opbevaringsposer af GOTS certificeret økologisk bomuld. Poserne kan bruges til opbevaring af nødder, brød, grønt – faktisk lige hvad du ønsker. Opbevaringsoserne kommer i tre forskellige størrelser – lille, medium & stor

  Vælg muligheder
 • true gum tyggegummi plantebaseret plastikfritrue gum tyggegummi plantebaseret plastikfri
  20,00 kr.

  Naturligt tyggegummi fra danske True Gum er både super lækkert, men også langt mere miljøvenligt end konventionelt tyggegummi. Tyggegumiet er vegansk, fri for sukker, plastik og palmeolie – og lavet med plantebaserede ingredienser.

  Ved køb af 4 pakker eller mere, nedsættes prisen til 18 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder
 • Genanvendelig termo drikkeflaske fra Ayaida Aya&Ida FlaskeHJEMMESIDE-1620
  199,00 kr.

  Drikkeflaske i 500 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA og hormonforstyrrende stoffer. Kommer i mange stilrene farver.

  Vælg muligheder