Hverdag / String bag indkøbsnet

String bag indkøbsnet

Nedsat
(2 kundeanmeldelser)

Fra 49,00 kr. 69,00 kr.

String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

String bag – eller indkøbsnet om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, men kan også sagtens bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Posen måler 42 x 60 cm, den lange hank er 30 cm, mens den korte er 10 cm.

En string bag fylder ikke meget, når det er rullet sammen. Den kan nemt ligge i bilen eller måske i tasken, så man altid har det med sig.

Turtle bag har produceret disse net, for at gøre opmærksom på, at vi skal undgå plastikposer. – Især fordi fx. Leatherback skildpadder mistolker plastikposer med vandmænd. Ligesom mange andre dyr spiser, bliver fanget i eller på andre måder bliver udsat for plastik i havet, der ødelægger økosystemet. 

Kan vaskes på 30 grader og herefter lufttørres (kan ikke klare at blive tumblet). Poserne kan skrumpe en smule efter vask.

Turtle bags har også lavet økologiske opbevaringsposer til fx grønt, brød eller andet.

Turtle bags arbejder sammen med deres fair trade partnere, for at producere disse net, med fokus på bla. ordentlige arbejdsforhold.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 42 × 60 cm
Hank

Lang, Kort

Farve

Sort, Hvid, Flaskegrøn, Lyserød, Gul, Beige, Blå, Rød

Varenummer 1507064o
Varenummer 1507064j
Varenummer 1507064k
Varenummer 1507064a
Varenummer 1507064b
Varenummer 1507064c
Varenummer 1507064d

2 anmeldelser af String bag indkøbsnet

  1. Marianne

    Virkelig et lækkert net, som jeg altid har liggende i bilen.

  2. melanie

    Bestilte et net og er superglad for det, har vasket det på skåneprogram i maskine, kryber en smule, men er stadig blødt og stærkt. Købte nogle lidt større for næsten 10 år siden for at spare plastikposer, og de holder stadig til dagligvarer trods vask ind imellem.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...