String bag indkøbsnet

(1 kundeanmeldelse)

Fra 59,00 kr.

String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 4 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507064 Kategorier: ,

Beskrivelse

String bag – eller indkøbsnet om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, men kan også sagtens bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 4 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

Posen måler 42 x 60 cm, den lange hank er 30 cm, mens den korte er 10 cm.

En string bag fylder ikke meget, når det er rullet sammen. Den kan nemt ligge i bilen eller måske i tasken, så man altid har det med sig.

KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES
Vi har fået mulighed for at købe et lille parti hjem af Turtle Bags limited edition i farven “cornflower”-blå med kort hank. Disse kan vi ikke købe flere hjem af, så det er med at slå til inden de er væk.

Turtle bag har produceret disse net, for at gøre opmærksom på, at vi skal undgå plastikposer. – Især fordi fx. Leatherback skildpadder mistolker plastikposer med vandmænd. Ligesom mange andre dyr spiser, bliver fanget i eller på andre måder bliver udsat for plastik i havet, der ødelægger økosystemet. 

Kan vaskes på 30 grader og herefter lufttørres (kan ikke klare at blive tumblet). Poserne kan skrumpe en smule efter vask.

Turtle bags har også lavet økologiske opbevaringsposer til fx grønt, brød eller andet.

Turtle bags arbejder sammen med deres fair trade partnere, for at producere disse miljøvenlige net, med fokus på bla. ordentlige arbejdsforhold. Herudover donerer de til diverse organisationer, som kæmper for et plastikfrit havmiljø.

Yderligere information

Størrelse42 × 60 cm
Farve

Sort, Hvid, Flaskegrøn, Lyserød, Blå (limited edition)

Hank

Lang, Kort

1 anmeldelse af String bag indkøbsnet

  1. Marianne

    Virkelig et lækkert net, som jeg altid har liggende i bilen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...