Tøjvask

Miljøvenlig tøjvask uden plastik og med naturlige indholdsstoffer. Vi har samlet nogle simple miljøvenlige alternativer til vasketøjet. Se bl.a. sæbebær, vaskeposer og pletfjerner.

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Naturlige sæbebær

Økologiske sæbebær fra Cocoon Company er et naturligt og plastikfrit vaskemiddel.

Sæbebær er en tørret udgave af frugten “Sapindus detergens”, der vokser i Indien. Den tørrede frugt kan benyttes som vaskemiddel, da sæbebærret indeholder saponin, et organisk stof der udskilles ved over 30 grader, og opløser og fjerner snavs. Sæbebærerne er allergivenlige & bionedbrydelige.

Disse økologiske sæbebær findes i 3 størrelser:

  • 250 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 500 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 1 kg der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.

Æteriske olier og naturlig pletfjerner

Giv dit vasketøj en miljøvenlig og naturlig vaskeduft med æteriske olier af lavendel, palmrosa eller patchouli. Olierne udvindes gennem koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, blade, skal eller andre plantedele og er gode ved brug af f.eks. sæbebær.

Naturlig pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj og miljøet.

Pletfjerneren er lavet af 100% naturlige olier og mineraler og er dermed 100% naturligt nedbrydelig.

Tru Earth vaskestrip

Tru earth vaskemiddel er et revolutionerende zero waste vaskemiddel, som kommer i fast form som strips. De kan opløses i både koldt & varmt vand, og hver pakke indeholder 32 allergivenlige strips.

1 vask = 1 strip = super nemt
  • Tag en vaskestrip
  • Placér den I vaskemaskinen med tøjet eller i doseringsbakken
  • Start maskinen

Hver eneste vaskestrip indeholder koncentreret, allergi- og miljøvenligt vaskemiddel i en afmålt mængde, som er lige til at smide i vaskemaskinen.