Hverdag / Tøjvask / Pletfjerner

Pletfjerner

59,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj.

Pletfjerneren er lavet af 100% naturlige olier og mineraler og er dermed 100% naturligt nedbrydelig.

Ingredienser:

  • Saponificeret kokosolie
  • Rapsolie
  • Vegetabilsk soyaolie
  • Boraks
  • Litseaolie (indeholder limonene og citral)

Sådan fungerer en pletfjerner:

Litseaolien fjerner bakterier, da olien naturligt er antiseptisk og antibakterie. Det er også litseaolien der giver den friske duft af citrusfrugter. Det naturlige mineral boraks er et effektivt rengøringsmiddel, der fjerner snavs og pletter. Det er naturligt desinficerende og fjerner lugt.

Brugsvejledning:

Før stoffet fugtigt og gør pletfjerneren våd i enden. Masser blokken direkte på pletten indtil det skummer igennem stoffet. Vent 10 min. og vask herefter stoffet normalt – her anbefaler vi at bruge sæbebær, som både er skånsomme for din hud og miljøet.

Ved svære pletter (f.eks bærsaft eller indtørrede pletter) kan det være nødvendigt at gentage ovenstående flere omgange eller at vaske stoffet i hånden. Det kan også hjælpe at lade pletten ligge i blød med skummen. Pletfjerneren virker bedst ved brug af varm vand, når den vaskes i hånden.

Ved pletter på tæpper eller polstring gnides den våde pletfjerner på en let fugtig svamp og duppes på området til der dannes skum. Brug herefter en ren let fugtig svamp til at fjerne skum og lad tørre. Igen vil det ved svære pletter kunne gentages.

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, og andre mere miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Vægt 0.070 kg
Varenummer 1507167

1 anmeldelse af Pletfjerner

  1. Caroline

    Virkelig effektiv pletfjerner! Har endnu ikke haft en plet på tøjet som den ikke har kunne fjerne!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Tøjvaskepakke brand Cocoon
205,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...