Naturlig pletfjerner

59,00 kr.

Naturlig pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj og miljøet.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507167 Kategorier: ,

Beskrivelse

Naturlig pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj og miljøet.

Pletfjerneren er lavet af 100% naturlige olier og mineraler og er dermed 100% naturligt nedbrydelig.

Ingredienser:

  • Saponificeret kokosolie
  • Rapsolie
  • Vegetabilsk soyaolie
  • Boraks
  • Litseaolie

Sådan fungerer en naturlig pletfjerner:

Litseaolien fjerner vakterier, den olien naturligt er antiseptisk og antibakteriel, dog helt uden at være skadelig for mennesker eller miljø. Det er også litseaolien der giver den friske duft af citrusfrugter.

Det naturlige mineral boraks er et effektivt rengøringsmiddel, der fjerner snavs og pletter. Det er naturligt desinficerende og fjerner lugt.

Brugsvejledning:

Før stoffet fugtigt og gør pletfjerneren våd i enden. Masser blokken direkte på pletten indtil det skummer igennem stoffet. Vent 10 min. og vask herefter stoffet normalt – her anbefaler vi at bruge sæbebær, som både er skånsomme for din hud og miljøet.

Ved svære pletter (f.eks bærsaft eller indtørrede pletter) kan det være nødvendigt at gentage ovenstående flere omgange eller at vaske stoffet i hånden. Det kan også hjælpe at lade pletten ligge i blød med skummen. Pletfjerneren virker bedst ved brug af varm vand, når den vaskes i hånden.

Ved pletter på tæpper eller polstring gnides den våde pletfjerner på en let fugtig svamp og duppes på området til der dannes skum. Brug herefter en ren let fugtig svamp til at fjerne skum og lad tørre. Igen vil det ved svære pletter kunne gentages.

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, og andre mere miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Vægt 0.070 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Tøjvaskepakke brand Cocoon
205,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...