Hverdag / Tøjvask / Økologiske sæbebær

Økologiske sæbebær

(1 kundeanmeldelse)

Fra 69,00 kr.

Sæbebær er et naturligt & økologisk vaskemiddel uden parfume eller andre tilsætningsstoffer. De økologiske sæbebær kan købes á 250 g, 500 g og 1 kg.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologiske sæbebær fra Cocoon Company er et vaskemiddel til tøj.

Sæbebær er en tørret udgave af frugten “Sapindus detergens”, der vokser i Indien. Den tørrede frugt kan benyttes som vaskemiddel, da sæbebærret indeholder saponin, et organisk stof der udskilles ved over 30 grader, og opløser og fjerner snavs.

Se også vores prøvepose med økologiske sæbebær. Prøveposen indeholder ca. 5 bær, som kan holde op til 5 vaske, så kan du teste dem af inden du køber en større portion.

Disse økologiske sæbebær findes i 3 størrelser:

  • 250 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 500 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 1 kg der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.

Sæbebær vejledning:

Der lægges svarende til 5 hele bær i posen, som kan holde op til 5 vaske. Vaskeposen lægges ind i vaskemaskinens tromle sammen med tøjet. Efter 5 vaske kan sæbebærerne smides i bioaffald eller komposteres.

Sæbebærerne kan benyttes ved 30-90 grader, og sæben bevarer tøjfarve og struktur, og giver herved dit tøj en længere holdbarhed. Sæbebærrene kan også laves til et flydende vaskemiddel, ved at blødgøre dem i vand, og herved få en koncentreret masse.

Hvis der ønskes duft til vasketøjet, kan der benyttes naturlig vaskeduft og hvis du har pletter på tøjet anbefaler vi vores naturlige pletfjerner.

For andre husholdningsprodukter kan du se vore håndlavet opvaskesæbe

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der bl.a. producerer alternative produkter til tøjvask

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

1 kg, 500 g, 250 g

Varenummer 1507013b
Varenummer 1507013d
Varenummer 1507013a

1 anmeldelse af Økologiske sæbebær

  1. Laura

    Jeg var ret skeptisk for, om tøjet virkelig ville blive rigtig rent, men det virker altså virkelig godt. Jeg har prøvet det både ved sort tøj, farvet tøj og hvidt tøj, og det fungerer bare. Og så fylder de mindre i skabet end det almindelige vaskemiddel.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...