Hverdag / Tøjvask / Sæbebær prøvepose

Sæbebær prøvepose

35,00 kr.

Sæbebær som prøvepose –  et alternativ til skyllemiddel, vaskepulver og vaskemiddel. 5 stk økologiske sæbebær i økologisk bomuldspose. Posens indhold holder til ca. 5 vaske. Sæbebær prøvepose er cruelty-free, veganske, fri for palmeolie, SLS, parabener, fosfat, allergivenlige og økologiske.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En miljøvenlig erstatning til skyllemiddel, vaskepulver og vaskemiddel. Sæbebær er en tørret udgave af frugten “Sapindus detergens” der vokser i Indien. Den tørrede frugt kan benyttes som vaskemiddel, da bærret udskiller en naturlig sæbe – og er allergivenlige og bionedbrydelige.

De økologiske tørrede bær opbevares i en økologisk bomuldspose. Prøveposen indeholder ca. 5 bær, som kan holde op til 5 vaske. Vaskeposen lægges ind i vaskemaskinens tromle med tøjet. Efter 5 vaske kan bærerne smides i bioaffald.

Vi forhandler også vores økologiske sæbebær i større poser.

De findes i 3 størrelser:

  • 250 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 500 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
  • 1 kg der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.

Vejledning:

Vaskeposen med de 5 bær lægges ind i vaskemaskinens tromle sammen med tøjet. Efter 5 vaske kan sæbebærerne smides i bioaffald eller komposteres.

Sæbebærerne kan benyttes ved 30-90 grader, og den skånsomme sæbe bevarer tøjfarve og struktur, og giver herved dit tøj en længere holdbarhed. Sæbebærrene kan også laves til et flydende vaskemiddel, ved at blødgøre dem i vand, og herved få en koncentreret masse.

Sæbebær prøvepose er cruelty-free, veganske, fri for palmeolie, SLS, parabener, fosfat, allergivenlige og økologiske.

Hvis der ønskes duft til vasketøjet, kan der benyttes naturlig vaskeduft og hvis du har pletter på tøjet anbefaler vi vores naturlige pletfjerner.

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Varenummer 1507007

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...