Hverdag / Tøjvask / Vaskeduft

Vaskeduft

Fra 95,00 kr.

Giv dit vasketøj duft med æteriske olier af lavendel, palmarosa, lemon myrtle og patchouli. Olierne udvindes gennem enten koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, blade, skal eller andre plantedele og er gode ved brug af f.eks. sæbebær.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Giv dit vasketøj vaskeduft fra økologiske æteriske olier af lavendel, palmrosa, lemon myrtle eller patchouli. Olierne udvindes gennem koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, blade, skal eller andre plantedele og er gode ved brug af f.eks. sæbebær.

Tilsæt en duft til dine sæbebær

Man kan tilføre essentielle olieekstrakter som vaskeduft. Tilføj blot et par enkelte dråber til posen med sæbebærrene, eller til lidt vand, som dernæst tilføres skuffen til skyllemiddel.

Vaskeduft varianter

 • Palmarosa

  Palmarosa er en græsplante som vokser i Indien og Kina og har en dejlig duft, som minder om duften af roser. Olien har en dejlig duft, som minder om duften af roser.

 • Lavendel

  Lavendel er mild og blid og har en frisk duft af lavendel. Duften af lavendel har en afslappende påvirkning på os, og denne duftolie, vil derfor være perfekt til soveværelset!

 • Patchouli

  Patchouli er en af de mest brugte ingredienser i eksklusive parfumer og det siges, at patchouli var Dronning Victorias yndlingsduft. Patchouli er en flerårig urt med velduftende blade og smukke hvide blomster. Duften af patchouli karakteriseres ofte som mild og luksuriøs med noter af træ. Vores æteriske patchouli olie udvundet ved destillering af urtens velduftende blade. Olien er økologisk, hvilket betyder, at kan være sikker på, at olierne er 100% naturlige, og ikke indeholder nogen syntetiske eller naturidentiske tilsætningsstoffer.

 • Lemon Myrtle

  planten, eller citronmyrte som planten hedder på dansk, er en blomstrende busk, der stammer fra det nordøstlige Australien. Her er citronmyrte busken de seneste år blevet utrolig populær grundet de gastronomiske muligheder i plantens aromatiske blade. Lemon Myrtle indeholder nemlig mere citrus aroma end citroner og citrongræs, men uden den samme bitterhed i smagen som citroner.

  Lemon Myrtle olien er udvundet ved dampdestillering af plantens aromatiske blade, og er en 100% ren æterisk olie. Du kan derfor være sikker på at olien hverken er fortyndet eller opblandet med andre olier. Olien er derudover certificeret økologisk, hvilket betyder at planten ikke har været sprøjtet, og der derfor ikke er fare for viderebringelse af restkemikalier. Det betyder også at olien er 100% naturlig og uden tilsætning af syntetiske eller naturidentiske tilsætningsstoffer.

OBS allergener. Forekommer naturligt i æteriske olier.

Essentielle olier er flygtige olier, der let fordamper når de kommer i kontakt med luften. Derfor vil det ikke være en kraftig duft, men istedet en meget mere sval og naturlig vaskeduft der sidder tilbage i tøjet.

Æteriske olier

Man skal dog være opmærksom på at omgås essentielle æteriske olier med forsigtighed og bruge dem med omhu. Hvis man anvender rene ufortyndede essentielle olier direkte på huden kan man risikere at udvise symptomer på overfølsomhed. Derfor anbefaler vi altid at man fortynder sine essentielle olier før brug som naturlig vaskeduft. Da olierne er tiltænkt brug i vaskemaskine eller tørretumbler, hvor huden ikke kommer direkte i kontakt med olien, skal man dog ikke være bange for den essentielle olie. Dette gælder også efter vask og tørring, hvor olien både vil være fortyndet og en del vil være fordampet.

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Bemærk at olien kommer med et plastiklåg og en dråbedispenser

Yderligere information

Vægt 0,070 kg
Variant

Patchouli, Palmarosa, Lavendel, Lemon Myrtle

Indhold

20 ml

Varenummer 1507168f
Varenummer 1507168d
Varenummer 1507168e
Varenummer 1507168c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Tøjvaskepakke brand Cocoon
205,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...