Hverdag / Tøjvask / Plastikfrit vaskemiddel i strips

Plastikfrit vaskemiddel i strips

Fra 15,00 kr.

Plastikfrit vaskemiddel i strips er et plantebaseret vaskemiddel, som kommer i fast form som strips. De kan opløses i både koldt & varmt vand, og hver pakke indeholder 60 skånsomme strips.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Plastikfrit vaskemiddel i strips er et vaskemiddel, som kommer i fast form som strips.

De kan opløses i både koldt & varmt vand. Vaskemidlet fungerer godt til både hvid og farve.

Vaskemidlet finde i en prøvepakke med 6 strips eller en normal pakke der indeholder 60 strips.

1 vask = 1 strip = super nemt

  • Fyld vaskemaskinen med tøj
  • Tag en vaskestrip
  • Placér den i vaskemaskinen med tøjet
  • Start maskinen

For håndvask doseres 1/2 strips til balje med vand, og tøjet kan vaskes heri.

Ved meget beskidt tøj, kan man med fordel tilføje en halv strip vaskemiddel ekstra, ligesom at man ved små vaske sagtens kan dele én strip over og blot bruge halvdelen.

Laundry Sheets vaskestrip

Hver eneste vaske strip indeholder koncentreret vaskemiddel i en afmålt mængde, som er lige til at smide i vaskemaskinen.

Vaskemiddel i strips kommer i to varianter: med duft af “ocean breeze” og en helt uden duft. OBS allergener fra duft i ocean breeze. 

Vaskemidlerne fjerner effektivt snavs og pletter, og gør tøjvask let, og involverer ingen plastik. Med vaskemiddel i strips er emballagen minimeret til et minimum. Der er ingen plastikdunke – kun en papæske som nemt kan sorteres og genanvendes.

SE OGSÅ: Økologiske sæbebær.

Vaskemiddel i strips

Vaskemiddel i strips er stadig effektivt. Læs mere om alle ingredienser herunder:

  • Natriumdodecylsulfat (SDS) er et overfladeaktivt stof, der kan have en række forskellige anvendelser. Laundry Sheets bruger et plantebaseret overfladeaktivt stof, der er skabt af kokosolie. I Laundry Sheets’ vaskestrips bruges stoffet til at bryde vandspændingen og fjerne snavs og snavs fra stoffet under vaskecyklussen. Laundry Sheets bruger et dioxanfrit, plantebaseret SDS, der også er biologisk nedbrydeligt og ikke bioakkumulerer i vand eller jord.
  • GLYCEROL: Glycerol er en sød, tyktflydende, farveløs og lugtfri væske. Kvaliteten af ​​glycerin som opløsningsmiddel, sammen med dets hygroskopiske egenskaber (evne til at absorbere vanddamp) gør det godt til rengøring og pletfjernelse. Disse egenskaber gør det muligt for glycerin at blødgøre de hærdede og størknede pletter, så selv gamle pletter lettere kan fjernes.
  • DECYL GLUCOSIDE: Decyl Glucoside er et mildt rensemiddel, der ofte bruges i kosmetiske formuleringer og produkter til personer med følsom hud. Ingrediensen sænker vandoverfladens overfladespænding og bruges derfor ofte i mange hygiejne- og toiletartikler. Decyl Glucoside er en naturlig og biologisk nedbrydelig ingrediens, der kommer fra majs og kokosnødder. I Laundry Sheets’ vaskestrips hjælper Decyl Glucoside med at fjerne snavs og olier mere effektivt.
  • BETAINE: Betain er en naturligt afledt ingrediens, der kan bruges i stedet for at dehydrere sulfater. Betain udvindes af melasse, saften af ​​sukkerrør og er et effektivt rengøringsmiddel på grund af dets høje overfladeaktivitet.
  • FEDT ALKOHOL POLYGLYKOL: Fedt alkohol Polyglycol er et fuldt bionedbrydeligt ikke-ionisk overfladeaktivt stof, der bruges i vores vasketøj til at bekæmpe pletter og deres evne til at nedbryde rester som olie og sæbe.
  • TRISODIUMCITRAT: Trinatriumcitrat bruges som byggesten i vasketøjs strips på grund af dets evne til at binde positivt ladede calcium- og magnesiumioner, der findes i postevand, og i modsætning til fosfatbyggere er det sikkert for miljøet. Brugen af ​​natriumcitrat forbedrer vaskemidlets ydeevne. Trisodium Citrate fungerer som rengøringshjælp og vandblødgørende middel, så vaskemidlet kan arbejde mere effektivt.

Laundry Sheets er et svensk brand.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Ocean breeze, Uden duft, Prøve uden duft, Prøve Ocean breeze

Ingredienser

Uden duft: Sodium dodecyl sulfate (SDS), Glycerol, Decyl Glucoside, Betaine, Fatty Alcohol Polyglycol, Trisodium Citrate

Med duft: Sodium dodecyl sulfate, Glycerol, Decyl glucoside, Betaine, Fatty alcohol polyglycol, Trisodium citrate, Perfume.

Varenummer 1507262
Varenummer 1507262
Varenummer 1507262a
Varenummer 1507262b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...