Ispindeforme i rustfrit stål

Fra 329,00 kr.

Frys din egen is, smoothie, eller saft i ispindeforme i rustfrit stål og lav lækre ispinde, helt uden tilsætningsstoffer. Du får 6 plastikfrie forme som kan bruges igen og igen – uden skidt kemi, ftalater og andre plastik-blødgørere.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507076 Kategorier: , , , , Tags: , , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Frys din egen is, smoothie, eller saft i ispindeforme fra Pulito i rustfrit stål og lav lækre ispinde, helt uden tilsætningsstoffer. Du får 6 plastikfrie forme som kan bruges igen og igen – uden skidt kemi, ftalater og andre plastik-blødgørere.

Isforme metal

Vi har både firkantede isforme og runde isforme.

Pakken indeholder:

  • 1 stativ til formene i rustfrit stål
  • 6 ispindeforme i rustfrit stål
  • 6 låg i rustfrit stål
  • 12 silikoneringe i farver til at sætte pindene i
  • 12 pinde i bambus, som kan vaskes og genbruges (køb ekstra her)

Pulito ispindeforme

Fyld isformene op, put dem i holderen, stik pinde i, sæt låg på og frys dem. Allerede efter en nat i fryseren, er de klar til at blive spist. Når dine ispindeforme skal fyldes op, er det en god idé at efterlade lidt plads i toppen til at isen kan udvide sig lidt.

Vi har samlet vores yndlingsopskrifter på ispinde i et indlæg hér.

Vores ispindeforme i rustfrit stål kan gå i opvaskemaskinen og er, grundet det rubuste materiale, meget holdbare og bæredygtige – de holder nærmest evigt.

Gældende for begge slags former indeholder hver ispindeform i stål kan indeholde 80 ml. De firkantede måler 10 cm. i højden og 5 cm. i bredden. De runde måler 10 cm. i højden og 4 cm. i diameter.

Kan nemt bruges til smoothieispinde, juiceispinde og meget mere. Det er perfekt til når man alligevel har lavet noget hjemmelavet smoothie og har noget til overs. Så hælder man det bare over i ispindeformen og sætter den i fryseren.

Se også vores isterningebakker i rustfrit stål og genanvendelige stålsugerør.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Firkantet, Rund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...