Bagepapir

Vi har samlet vores varianter af miljøvenligt bagepapir. Bagepapiret er uden skadelig kemi, ubleget og en variant der kan genanvendes. Bagepapiret er lavet af materialer med omtanke for dig og miljøet

1 Product

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Miljøvenligt bagepapir

Bagepapir har desværre i mange år været behandlet med  blegemiddel og klor, som er skadeligt for kroppen, når det bruges i forbindelse med madlavningen under de forhold vi bruger bagepapir. Læs mere om de forbudte på polyflourerende stoffer i denne artikel fra Politiken. Der findes heldigvis sundere alternativer – både for din krop og for miljøet.

Genbrugeligt bagepapir

Vi forhandler bl.a. det super smarte genanvendelige bagepapir. Bagepapirets non-stick-overflade sørger for, at maden ikke sætter sig fast. Papiret kan bruges til alle madvarer og på temperaturer op til 260 grader. Bagearket rengøres efter brug i hånden med varmt vand og sæbe. Når det er tørt, rulles det sammen, og fylder ikke i meget i skuffen.

Concept Zeros bagepapir er lavet af et tykkere ark bæredygtigt dyrket papir med en PFOA-fri Teflon coating, der gør at produktet tåler megen slitage og høje temperaturer. Bagepapiret er fri for blegemiddel, dioksiner, furaner og PCB, BPA og BPS. Bagepapiret er produceret CO2-neutralt og er certificeret til fødevarekontakt og produktionssikkerhed efter EU, LFGB og Nordisk Fødevarekontakt standarder.

Bagepapir uden skadelige stoffer

Bagepapir fra If You Care er ubleget og klorfrit. Bagepapiret er fri for polyflourerende stoffer, som er skadelige for både dig og miljøet.

Papiret kan anvendes i mikrobølgeovn og ovn op til 220 grader. Bagepapiret findes i to udgaver: i ark og rulle. Begge slags passer til en normal bradepande. Papiret er certificeret OK hjemmekompost, og kan altså efter brug komposteres.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber. 

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.