Køkken / Bestiksæt i stål

Bestiksæt i stål

129,00 kr.

Praktisk bestiksæt af stål med cover af silikone. Sættet er helt perfekt at tage med på camping, til grillaftener eller i skolen. Sættet består af en kniv, gaffel og ske af rustfrit stål samt det smarte silikone cover. Findes i flere forskellige farver.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bestiksæt i stål med silikone cover af Haps Nordic. Sættet består af en kniv, gaffel og ske af rustfrit stål samt det smarte silikone cover. Sættet er helt perfekt at tage med på camping, til grillaftener eller i skolen. Med silikone coveret fylder sættet ikke meget i tasken, og efter brug sørger coveret for at der ikke kommer rester af mad ud i tasken. Bestiksættet er solidt og langtidsholdbart, men vejer ikke meget. Sættet kommer i tre forskellige varianter – med rødt, blåt, gult eller grønt silikone cover.

To-go bestik

  • Lavet af rustfrit stål
  • Langtidsholdbart og stærkt materiale
  • Praktisk silikonecover
  • Tåler opvaskemaskine
  • Helt fri for BPA, BPS, phtalater og bly

Brug det praktiske bestiksæt i stål sammen med Food’ien, der holder din mad varm eller madkasserne i rustfrit stål.

Rustfrit stål som materiale

Rustfrit stål er utrolig holdbart, kan holdes lugt- og smagsfrit og er 100% genanvendeligt uden at kvaliteten mindskes.
Haps Nordic benytter udelukkende fødevaregodkendte 18/8 rustfrie stål i deres vandflasker og madkasser. Denne type indeholder ingen toksiner, som kan overføres til mad eller drikke. 60% af alt det stål de benytter stammer fra genanvendt materiale. Ud over at være et holdbart materiale, er rustfrit stål også let at rengøre, lugtfrit og toksin-frit – altså helt perfekt til opbevaring og transport af mad og drikke.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld og stålmadkasser. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Farver

Rød, Blå, Gul, Grøn

Varenummer 1507667d
Varenummer 1507667c
Varenummer 1507667b
Varenummer 1507667a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
To go-pakke plastikfri food'ie bestilsæt vegansk vokspapir skåle genanvendelig
540,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...