Bionedbrydelige affaldsposer

19,00 kr.

Bionedbrydelige affaldsposer fra danske MAISTIC. Posen er velegnet til at indsamle bioaffald.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507016 Kategori:

Beskrivelse

Bionedbrydelige affaldsposer fra danske MAISTIC. Posen er velegnet til at indsamle bioaffald. Posens “star-sealing” er posens bund stærk, og risikoen for ødelæggelse af posen er mindsket.

Det anbefales at tømme bioaffald ca. hver anden dag, selvom posen ikke har reageret med det biologiske affald endnu, men så lugtgener og bakterier ikke forekommer. De bionedbrydelige affaldsposer leveres i en praktisk pap-æske til opbevaring i køkkenskuffen. Posernes holdbarhed er ca. 1 år fra produktionsdato, da de er skabt til nedbrydning under naturlige forhold.

Standard-størrelsen til de mest almindelige skraldespande er 20 liter.

Vi anbefaler også vores bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC, som kan bruges til opbevaring af madvarer, til madpakker eller lignene.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

20 liter, 30 liter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bionedbrydelige affaldsposer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Startpakke indeholdende miljøvenlige alternativer til husholdningen fra Ayaida, Organic Company, MAISTIC, C.C. Hansen, Simpelt.dk
359,00 kr.
Køkkenpakke indeholder miljøvenlige alternativer til køkkenet fra MAISTIC, Organic Company, BISTAD, C. C. Hansen, Simpelt.dk
239,00 kr.