Bionedbrydelige fryseposer

13,00 kr.

Bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC. Fryseposerne er af god kvalitet og et nemt alternativ til den konventionelle engangsplastik-frysepose.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507017 Kategori:

Beskrivelse

Bionedbrydelige fryseposer i 4/8 l fra danske MAISTIC. Fryseposerne er komposterbare og fri for diverse kemiske tilsætningsstoffer og ptalater fra plastik.

Poserne er tynde og slidstærke, og kan tåle både køl, frys og stuetemperatur. Da poserne er komposterbare har poserne en anbefalet holdbarhed på ca. 1 år. Poserne leveres i en praktisk pap-beholder.

De bionedbrydelige fryseposer er velegnede til eller madpakker, hvor vi også anbefaler vores Pulito madkasse i oval eller 3 i 1 eller vores BISTAD bivokspapir.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

4 liter, 8 liter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bionedbrydelige fryseposer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Startpakke indeholdende miljøvenlige alternativer til husholdningen fra Ayaida, Organic Company, MAISTIC, C.C. Hansen, Simpelt.dk
359,00 kr.
Køkkenpakke indeholder miljøvenlige alternativer til køkkenet fra MAISTIC, Organic Company, BISTAD, C. C. Hansen, Simpelt.dk
239,00 kr.