Køkken / Bivokspapir / Bivokspapir rulle

Bivokspapir rulle

Udsolgt

169,00 kr.

Bivokspapir rulle af GOTS-certificeret økologisk bomuld behandlet med bivoks og jojobaolie. Rullen måler 30×100 cm og kan tilpasse dine behov. En plastikfri erstatning til eksempelvis staniol, husholdningsfilm eller madpapir, da det nemt kan bruges igen og igen.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bivokspapir rulle er en genanvendelig erstatning til eksempelvis staniol, husholdningsfilm eller madpapir. Bivokspapir i farver fra HAPS NORDIC er super fine og simple i designet. Rullerne kommer i en længde på 30×100 cm, så du selv kan klippe arket til, alt efter hvilke størrelser, du ønsker.

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Behandlet med en blanding af bivoks og jojobaolie
  • Kan erstatte sølvpapir og husholdningsfilm
  • Kan bruges igen og igen
  • Kan tilpasses i størrelser efter behov i dit hjem

Bivokspapir rulle

Det kommer i to farvenuancer: gul/hvid stribet og grøn ternet

Bivokspapir, også kaldet bivoks wrap eller bivoksindpakning, kan bruges til alle former for fødevarer, bortset fra råt kød. Efter brug kan det vaskes i lunkent vand og mild sæbe (som f.eks. vores økologiske opvaskesæbe), og herefter genanvendes. Papiret lukkes nemt ved at massere det mellem hænderne, så papiret varmes op, og det kan forme sig om det, der skal pakkes ind.

Bivoksen gør stoffets overflade vandafvisende, mens jojobaolien gør overfladen antibakteriel. Bivoks papir har en anbefalet holdbarhed på omkring 1 år, og kan herefter komposteres.

TIP: Er dit bivoks madpapir blevet lidt slidt i foldningerne, kan det kommes i ovnen ved lav eftervarme på en bageplade, hvorefter bivoksen udjævnes, og din bivoks madindpakning er som ny.

Se også vores bivokspapir i neutral farve fra BISTAD – helt uden mønster eller vores veganske vokspapir i 3-pak

Haps Nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. HAPS NORDIC har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og sparer på emballagen og plastikken.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Gul/hvid stribet, Grønt ternet

Varenummer 1507124a
Varenummer 1507124b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...