Komposterbare affaldsposer

Fra 20,00 kr.

Komposterbare affaldsposer fra danske MAISTIC. Posen er velegnet til at indsamle bioaffald.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507016 Kategorier: , , , ,
Brands:MAISTIC

Beskrivelse

Komposterbare affaldsposer fra danske MAISTIC. Disse affalds poser er især velegnede til at indsamle bioaffald, men kan også bruges hvis du bot ønsker at udfase engangsplastik. Posens “star-sealing” er posens bund stærk, og risikoen for ødelæggelse af posen er mindsket.

Affaldsposer 30 liter og affaldsposer 20 liter

Det anbefales at tømme bioaffald ca. hver anden dag, selvom posen ikke har reageret med det biologiske affald endnu, men så lugtgener og bakterier ikke forekommer. De komposterbare og bionedbrydelige affaldsposer leveres i en praktisk pap-æske til opbevaring i køkkenskuffen. Disse affalds poser holdbarhed er ca. 1 år fra produktionsdato, da de er skabt til nedbrydning under naturlige forhold.

Standard-størrelsen til de mest almindelige skraldespande er affaldsposer 20 liter, men de findes også til større skraldespande med plads til affaldsposer 30 liter. Med WaveCut er kanten lidt længere, så den nemt kan lukkes med en knude.

Vi anbefaler, udover disse bionedbrydelige poser, også vores komposterbare fryseposer fra MAISTIC, som kan bruges til opbevaring af madvarer, til madpakker eller lignene.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

20 liter, 30 liter

Variant

Normal, Med WaveCut

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Stor startpakke brands Aya&Ida, BIRK, Maistic, Hydrophil, Haps Nordic, Zero Concept, Cocoon, Eco Living
610,00 kr.
Lille startpakke brands Aya&Ida, BIRK, Hydrophil, Maistic, Eco Living
295,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...