Kategorien indeholder 8 produkter

Viser alle 8 resultater

Active Filters: Clear Filters

Køb en drikkedunk, der holder vandet koldt i lang tid 

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af praktiske drikkedunke, der holder dine drikkevarer dejligt kølige og dit vand fri for unødig og skadelig kemi. 

Hos Simpelt.dk er vores mission at hjælpe dig med at leve bæredygtigt på en måde, der nemt kan implementeres i din hverdag. Det er nemlig de små ændringer, der gør den store forskel. En god start er en drikkedunk, der holder vandet koldt, som du kan bruge igen og igen. Vandflasker af plastik er nemlig miljøsyndere på mange måder.

Alle vores drikkedunke er fremstillet uden brug af skadelig kemi

Hos Simpelt.dk går vi meget op i at udvælge brands med fokus på produktionen, det færdige produkt og deres medarbejdere. Alle vores brands har et ubetinget fokus på bæredygtighed på den ene eller anden måde. Derfor fører vi kun produkter, der ikke er skadelige for dig og alternative produkter, der er mindre skadelige for miljøet end de konventionelle produkter i kategorien. Det gælder selvfølgelig også vores drikkedunke. 

Her på siden finder du altså udelukkende genanvendelige drikkedunke uden skidt kemi. Vores drikkedunke indeholder hverken hormonforstyrrende stoffer eller BPA.

Drikkeflasker er et langt mere bæredygtigt valg

Vælger du drikkeflasker såsom disse termodrikkedunke, tager du et skridt mod en mere bæredygtig hverdag uden engangsvandflasker i plast. Det er en simpel overgang, som ikke kræver særlig megen tilvænning, men som gør en stor forskel. Vælger du vores drikkedunke i rustfrit stål eller en af vores termodrikkedunke, får du en langtidsholdbar og bæredygtig løsning. De er robuste og kan holde til at komme med på farten – hvad end du er på arbejde, i skole eller noget helt tredje.

Vores drikkedunke kan desuden:

  • Holde resten af livet (hvis du rengører og passer ordentligt på dem)
  • Holde kølige drikke kolde i op til 24 timer
  • Holde varme drikke varme i op til 12 timer
  • Bruges igen og igen 

Vælger du vores drikkedunke uden kemi, slipper du altså for unødig kemi i din krop, du beskytter miljøet mod engangsplast og en stor del CO2, du sparer penge – og så har du altid kolde eller varme drikke lige ved hånden.

Sådan rengører du din termodrikkedunk

Rengøringen af din termodrikkedunk er den del af overgangen fra plastflaske til drikkeflaske, du nok kommer til at mærke mest. Men så er det heller ikke værre. Vil du have din termodrikkedunk til at holde i mange år, skal du selvfølgelig sørge for at gøre den grundigt ren. Efter hver gang du har brugt den, anbefaler vi, at du skyller drikkeflaskerne med varmt vand – især hvis du har brugt flasken til at opbevare en anden væske end helt almindelig vand. En gang imellem skal du sørge for en grundigere hovedrengøring af drikkedunken. Her får du brug for en flaskebørste samt varmt vand og sæbe.