Drikkeflasker

Simpelt.dk er stolt forhandler af Aya&Ida og Haps Nordic drikkeflakser. Her på siden finder du et bredt udvalg af praktiske drikkedunke. De populære flasker fra Aya&Ida holder vandet koldt i 24 timer eller varmt i 12, og dit vand fri for unødig og skadelig kemi. Drikkeflasker af rustfri stål kan bruges igen og igen, og kommer i flere størrelser og farver.

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

Hvorfor ikke engangsflasker?

Når vi ser flaskevand i supermarkeder, så prøv at overvej, hvor stor en proces der er nødvendig, for at gøre flaskevand tilgængeligt i butikker. Denne proces går fra produktionen af ​​plastflasken til påfyldning, transport og opbevaring. Hvert af disse trin kræver store mængder energi og forårsager derfor forurening. Alle disse ressourcer bruges på noget så simpelt som vand, som vi i Danmark har adgang til lige fra vandhanen.

Alle vores drikkedunke er fremstillet uden brug af skadelig kemi

Vi går meget op i at udvælge brands med fokus på produktionen, det færdige produkt og deres medarbejdere. Alle vores brands har et ubetinget fokus på bæredygtighed på den ene eller anden måde. 

Her på siden finder du udelukkende genanvendelige drikkedunke uden skidt kemi. Vores drikkedunke indeholder hverken hormonforstyrrende stoffer eller BPA.

Vælger du vores drikkedunke i rustfrit stål eller en af vores termodrikkedunke, får du en langtidsholdbar løsning. De er robuste og kan holde til at komme med på farten. Om du er på arbejde, i skole eller noget helt tredje.

De populære termoflasker fra Aya&Ida kan

 • Holde resten af livet (hvis du rengører og passer ordentligt på dem).
 • Holde kølige drikke kolde i op til 24 timer
 • Holde varme drikke varme i op til 12 timer
 • Bruges igen og igen 

Til de smarte termo drikkeflasker fra AyaIda kan der tilkøbes et smart sportslåg, der er nemt at bruge når man træner eller for børn.

Sådan rengører du din drikkeflaske

Rengøringen af din drikkedunk er det eneste der til forskel fra en engangsflaske. For en genanvendelig flaske skal rengøres. Vil du have din termodrikkedunk til at holde i mange år, skal du sørge for at gøre den grundigt ren. Efter hver gang du har brugt den, anbefaler vi, at du skyller drikkeflaskerne med varmt vand. især hvis du har brugt flasken til at opbevare en anden væske end helt almindelig vand. En gang imellem skal du sørge for en grundigere hovedrengøring af drikkedunken. Her får du brug for en flaskebørste samt varmt vand og sæbe.

Nogle af vores drikkeflakser kan også rengøres i opvaskemaskinen. Se under hvert produkt, hvilke flasker der tåler opvaskemaskine.