Drikkeflasker

Simpelt.dk er stolt forhandler af Aya&Ida og Haps Nordic drikkeflakser. Her på siden finder du et bredt udvalg af praktiske drikkedunke. De populære flasker fra Aya&Ida holder vandet koldt i 24 timer eller varmt i 12. Drikkeflasker af rustfri stål kan bruges igen og igen, og kommer i flere størrelser og farver.

5 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Hvorfor ikke engangsflasker?

Når vi ser flaskevand i supermarkeder, så prøv at overvej, hvor stor en proces der er nødvendig, for at gøre flaskevand tilgængeligt i butikker. Denne proces går fra produktionen af ​​plastflasken til påfyldning, transport og opbevaring. Hvert af disse trin kræver store mængder energi og forårsager derfor forurening. Alle disse ressourcer bruges på noget så simpelt som vand, som vi i Danmark har adgang til lige fra vandhanen.

De populære termoflasker fra Aya&Ida kan

  • Holde resten af livet (hvis du rengører og passer ordentligt på dem).
  • Holde kølige drikke kolde i op til 24 timer
  • Holde varme drikke varme i op til 12 timer
  • Bruges igen og igen 

Til de smarte termo drikkeflasker fra AyaIda kan der tilkøbes et smart sportslåg, der er nemt at bruge når man træner eller for børn.

Sådan rengører du din drikkeflaske

Rengøringen af din drikkedunk er det eneste der til forskel fra en engangsflaske. For en genanvendelig flaske skal rengøres. Vil du have din termodrikkedunk til at holde i mange år, skal du sørge for at gøre den grundigt ren. Efter hver gang du har brugt den, anbefaler vi, at du skyller drikkeflaskerne med varmt vand. især hvis du har brugt flasken til at opbevare en anden væske end helt almindelig vand. En gang imellem skal du sørge for en grundigere hovedrengøring af drikkedunken. Her får du brug for en flaskebørste samt varmt vand og sæbe.

Nogle af vores drikkeflakser kan også rengøres i opvaskemaskinen. Se under hvert produkt, hvilke flasker der tåler opvaskemaskine.