Nyhed!
Drikkeflaske 350 ml Aya&Ida

Drikkeflaske 350 ml

169,00 kr.

Drikkeflaske 350 ml i rustfrit stål. Praktisk til børnehænder eller hvis den skal med på farten i en mindre taske. Kan holde koldt i 24 timer og varmt i 12 timer. Er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507457 Kategorier: ,
Brands:AYA&IDA

Beskrivelse

Genanvendelig drikkeflaske 500 ml fra det danske firma Aya&Ida. Flasken er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, har et minimalistisk og stilrent udtryk, og er robust. Flasken kan holde kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer. Vandflasken kan genopfyldes og holde resten af livet, og er herudover fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Drikkeflaskerne på 350 ml sælger vi i 2 forskellige farver. Vi har også flasker på 500 ml., 750 ml. og større flasker på 1 l.

Ved brug af en genanvendelig drikkeflaske uden plastik, sparer du penge, udsætter ikke din krop for unødig kemi, og nedsætter forbruget af engangsplastik.

Vi anbefaler at tilkøbe et smart sportslåg, som både er praktisk til børn og hvis du ønsker nemt at kunne åbne flasken, uden at skulle skrue låget helt af.

Drikkeflaske 350 ml er perfekt som drikkedunk til skolen, arbejdet eller udflugten – her anbefaler vi også vores madkasser fra Haps eller Pulito

RENGØRING AF FLASKERNE

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud.

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Farve

Mint, Soft rose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drikkeflaske 350 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...