Køkken / Drikkeflasker / Drikkeflaske 350 ml
Brand:AYA&IDA

Drikkeflaske 350 ml

169,00 kr.

Drikkeflaske 350 ml i rustfrit stål. Størrelsen er praktisk til børnehænder, eller hvis den skal med på farten i en mindre taske. Den populære termo drikkeflaske kan holde koldt i 24 timer og varmt i 12 timer.

Læs mere →

1 × Sportslåg til drikkeflaske

Ikke på lager

59,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendelig drikkeflaske 350 ml fra danske Aya&Ida. Flasken er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, har et minimalistisk og stilrent udtryk, og er robust. Termoflasken kan holde kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer. Vandflasken kan genopfyldes og holde resten af livet.

Se det smarte silikonehåndtag, som gør det endnu lettere, at have flasken med rundt

Ved brug af en genanvendelig drikkeflaske, sparer du penge og nedsætter forbruget af engangsplastik. Drikkeflaske 350 ml er perfekt som drikkedunk til skolen, arbejdet eller udflugten – her anbefaler vi også vores madkasser fra Haps.

AyaIda drikkeflaske, aiaida flaske, 350 ml flaske

Drikkeflasker på 350 ml sælger vi i 5 forskellige farver. Vi har også flasker på 500 ml., 750 ml. og større flasker på 1 l.

350 ml termoflaske

 • Genanvendelig drikkeflaske
 • Holder kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer
 • Stilrent udtryk og kommer i flotte farver
 • Fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål

Kan AyaIda drikkeflaske tåle opvaskemaskine?

Følgende flasker tåler rengøring i opvaskemaskine: soft rose, cream beige, mint og grøn.

Vi anbefaler, at drikkeflasken i hverdagen skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste eller opvaskemaskine. Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud.

Drikkeflasken er produceret i Kina i Zhejiang-provinsen af BSCI-certificerede partnere. De fragtes med skib til DK.

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer. Du kan læse meget mere om Aya&Ida her i vores brandpræsentation.

Yderligere information

Farve

Mint, Soft rose, Sort, Grøn, Cream beige

Varenummer 1507457E
Varenummer 1507457D
Varenummer 1507457C
Varenummer 1507457b
Varenummer 1507457a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaringstasher sandwich stasherbag platin silikone Nedsat
  69,30 kr. 99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder