Drikkeflaske 500 ml

(4 kundeanmeldelser)

179,00 kr.

Drikkeflaske i 500 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507026 Kategorier: , ,
Brands:AYA&IDA

Beskrivelse

Genanvendelig drikkeflaske 500 ml fra det danske firma Aya&Ida. Flasken er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, har et minimalistisk og stilrent udtryk, og er robust. Flasken kan holde kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer. Vandflasken kan genopfyldes og holde resten af livet, og er herudover fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Drikkeflaskerne på 500 ml sælger vi i 7 forskellige farver. Vi har også flasker på 750 ml. og større flasker på 1 l.

Ved brug af en genanvendelig drikkeflaske uden plastik, sparer du penge, udsætter ikke din krop for unødig kemi, og nedsætter forbruget af engangsplastik.

Vi anbefaler at tilkøbe et smart sportslåg (kan vælges i toppen), som både er praktisk til børn og hvis du ønsker nemt at kunne åbne flasken uden at skulle skrue låget helt af.

Drikkeflaske 500 ml er perfekt som drikkedunk til skolen, arbejdet eller udflugten – her anbefaler vi også vores madkasser fra Pulito i oval eller 3-i-1.

RENGØRING AF FLASKERNE

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud.

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Størrelse6.7 × 6.7 × 23.5 cm
Farve

Sort, Mint, Grå, Fersken, Brombær, Soft Rose, Cream Beige

Tåler opvaskemaskine

Nej

4 anmeldelser af Drikkeflaske 500 ml

 1. Smila

  En pæn og meget moderne drikkedunk. Holder godt på både varm og kold drikkelse.

 2. Asta

  Super lækker og flot drikkeflaske. Farven på flasken kan dog godt være lidt sart mod visse skarpe flader og dermed risikerer at blive kræsset af, men det er dog meget minimalt.

  • Simpelt.dk

   Hej Asta,

   Malingen er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier, der er godkendt til fødevarebrug. Fordi sikkerhed kommer først.

   Det betyder også, at malingen kan blive ridset af, hvis man taber den eller skraber den imod. Omhyggelig brug af flasken, vil undgå dette. Hvis den tabes, vil flasken sandsynligvis også kunne få buler, men der er ikke noget at bekymre sig om med hensyn til dets sikkerhed: selvom du har tabt din rustfrie stålflaske, vil den fortsætte med at tjene dig godt, uden at du skal være nervøs for om nogen kemikalier eller toksiner kan vandre over i din mad eller drikke.

 3. Rikke

  Elsker alt ved Ayaida drikkeflasken. Designet er superflot – og vandet holdes koldt i virkelig lang tid. Jeg kan varmt anbefale produktet.

 4. Sandra

  Benyttes dagligt og er super at have med på farten. Den holder drikkevarerne kolde og er samtidig super smart i designet.

  Klar anbefaling herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Stor startpakke brands Aya&Ida, BIRK, Maistic, Hydrophil, Haps Nordic, Zero Concept, Cocoon, Eco Living
610,00 kr.
Lille startpakke brands Aya&Ida, BIRK, Hydrophil, Maistic, Eco Living
295,00 kr.
To go-pakken brands Aya&Ida, SoL Cups, Pulito, Haps Nordic, Pargaard
450,00 kr.
Madpakke-pakke brands Aya&Ida, Pulito, Haps Nordic
480,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...

 • Stålmadkasse 3 i 1

  Fra 189,00 kr.
  5.00 ud af 5
 • Udsolgt
  Ayaida sportlåg til drikkeflaske prop tryk sportslig skruelåg flaske vandflaske til børn
  Læs mere
 • Stålmadkasse oval

  159,00 kr.