Køkken / Drikkeflasker / Drikkeflaske 500 ml
Brand:AYA&IDA

Drikkeflaske 500 ml

(10 kundeanmeldelser)

199,00 kr.

Drikkeflaske i 500 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Kommer i mange stilrene farver.

Læs mere →

1 × Sportslåg til drikkeflaske

Ikke på lager

59,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendelig drikkeflaske 500 ml fra det danske firma Aya&Ida. Flasken er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, har et minimalistisk og stilrent udtryk, og er robust. Flasken kan holde kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer. Den populære ayaida vandflaske kan genopfyldes og holde resten af livet.

drikkeflaske genanvendelig aya&ida rustfrit stål

Drikkeflaskerne på 500 ml sælger vi i mange forskellige farver. Vi har også flasker på 750 ml. og større flasker på 1 l. Se også de små flasker på 350 ml – perfekte til børn eller i en mindre håndtaske.

Se det smarte silikonehåndtag til flasken, som gør den endnu lettere at have med sig rundt.

500 ml termoflaske

 • Genanvendelig drikkeflaske
 • Holder kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer
 • Stilrent udtryk og kommer i flotte farver
 • Fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål

Ved brug af en genanvendelig drikkeflaske, sparer du penge og nedsætter forbruget af engangsplastik.

Det er muligt at tilkøbe et smart sportslåg, som både er praktisk til børn, og hvis du ønsker nemt at kunne åbne flasken uden at skulle skrue låget helt af.

Drikkeflaske 500 ml er perfekt som drikkedunk til skolen, arbejdet eller udflugten.

Rengøring af Aya&Ida drikkeflaske

Følgende flasker tåler rengøring i opvaskemaskine: cream beige, dark grey, soft rose, mint, gul og grøn.

Vi anbefaler, at drikkeflasken til hverdag skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud.

Termoflasken er produceret i Kina i Zhejiang-provinsen af BSCI-certificerede partnere. De fragtes med skib til DK.

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer. Du kan læse meget mere om Aya&Ida her i vores brandpræsentation.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 6,7 × 6,7 × 23,5 cm
Farve

Sort, Mint, Grå, Fersken, Brombær, Soft Rose, Cream Beige, Sølv, Grøn, Gul, Dark Grey, Navy Blue

Tåler opvaskemaskine

Følgende flasker tåler rengøring i opvaskemaskine: cream beige, dark grey, soft rose, mint, gul og grøn.

Varenummer 1507026
Varenummer 1507026p
Varenummer 1507026
Varenummer 1507026g
Varenummer 1507026o
Varenummer 1507026d
Varenummer 1507026h
Varenummer 1507026f
Varenummer 1507026c
Varenummer 1507026b

10 anmeldelser af Drikkeflaske 500 ml

 1. Smila

  En pæn og meget moderne drikkedunk. Holder godt på både varm og kold drikkelse.

 2. Asta

  Super lækker og flot drikkeflaske. Farven på flasken kan dog godt være lidt sart mod visse skarpe flader og dermed risikerer at blive kræsset af, men det er dog meget minimalt.

  • Simpelt.dk

   Hej Asta,

   Malingen er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier, der er godkendt til fødevarebrug. Fordi sikkerhed kommer først.

   Det betyder også, at malingen kan blive ridset af, hvis man taber den eller skraber den imod. Omhyggelig brug af flasken, vil undgå dette. Hvis den tabes, vil flasken sandsynligvis også kunne få buler, men der er ikke noget at bekymre sig om med hensyn til dets sikkerhed: selvom du har tabt din rustfrie stålflaske, vil den fortsætte med at tjene dig godt, uden at du skal være nervøs for om nogen kemikalier eller toksiner kan vandre over i din mad eller drikke.

 3. Rikke

  Elsker alt ved Ayaida drikkeflasken. Designet er superflot – og vandet holdes koldt i virkelig lang tid. Jeg kan varmt anbefale produktet.

 4. Sandra

  Benyttes dagligt og er super at have med på farten. Den holder drikkevarerne kolde og er samtidig super smart i designet.

  Klar anbefaling herfra.

 5. Anna

  Bruger den hver eneste dag. Den holder vandet koldt eller varmt. Har købt en til min kæreste i julegave. Den er et must.

 6. Cecilie

  Har haft min drikkeflaske i flere år og bruger den stadig nærmest hver dag. Vandet er dejligt koldt det meste af dagen, og den holder det også godt koldt i sommervarmen. Det samme gælder med varmt varm

 7. Karoline

  Elsker min vandflaske, den holder mit vand dejlig kold hele dagen. De dage jeg skal være o skoven hele dagen holder den mit vand varmt i 12 timer

 8. Sofie

  Verdens bedste drikkedunk! Holder vandet koldt hele dagen (særligt dejligt om sommeren) og fås i mange pæne farver.

 9. Ane Kathrine

  Købte den helt store og den holder koldt virkelig længe. Er vild med det lille silikonehåndtag

 10. Katrine Rubeck Olesen

  Den perfekte vandflaske både når man er på farten og derhjemme. Vandet holdes koldt i mange, mange timer, og så er den endda pæn! Mom hack: har tilkøbt sportslåget, så den er nem at håndtere under amning.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...