Drikkeflaske

(3 kundeanmeldelser)

Fra 179,00 kr.

Drikkeflaske fra danske AYAIDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507026 Kategorier: ,
Brands:Ayaida

Beskrivelse

Genanvendelig drikkeflaske fra det danske firma AYAIDA. Flasken er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål, har et minimalistisk og stilrent udtryk, og er robust. Flasken kan holde kølige drikke nedkølet i 24 timer, og varme drikke opvarmede i 12 timer. Vandflasken kan genopfyldes og holde resten af livet, og er herudover fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer. Vi sælger to varianter: fem farver på 500 ml og grå på 1 liter.

Ved brug af en genanvendelig drikkeflaske uden plastik, sparer du penge, udsætter ikke din krop for unødig kemi, og nedsætter forbruget af engangsplastik.

Vi anbefaler at tilkøbe et smart sportslåg (kan vælges i toppen), som både er praktisk til børn og hvis du ønsker nemt at kunne åbne flasken uden at skulle skrue låget helt af.

Drikkeflasken er perfekt som drikkedunk til skolen, arbejdet eller udflugten – her anbefaler vi også vores madkasser fra Pulito i oval eller 3-i-1.

RENGØRING AF FLASKERNE

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter hver brug, især hvis flasken bruges til at opbevare en anden væske end vand. Til dyb rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste. Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad for at lade vandet strømme ud.

AYAIDA er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. AYAIDAs filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Størrelse6.7 × 6.7 × 23.5 cm
Størrelse

500 ml, 1000 ml

Farve

Sort, Mint, Grå, Fersken, Brombær, Soft Rose, Cream Beige

Tåler opvaskemaskine

Nej

3 anmeldelser af Drikkeflaske

 1. Smila

  En pæn og meget moderne drikkedunk. Holder godt på både varm og kold drikkelse.

 2. Asta

  Super lækker og flot drikkeflaske. Farven på flasken kan dog godt være lidt sart mod visse skarpe flader og dermed risikerer at blive kræsset af, men det er dog meget minimalt.

  • Simpelt.dk

   Hej Asta,

   Malingen er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier, der er godkendt til fødevarebrug. Fordi sikkerhed kommer først.

   Det betyder også, at malingen kan blive ridset af, hvis man taber den eller skraber den imod. Omhyggelig brug af flasken, vil undgå dette. Hvis den tabes, vil flasken sandsynligvis også kunne få buler, men der er ikke noget at bekymre sig om med hensyn til dets sikkerhed: selvom du har tabt din rustfrie stålflaske, vil den fortsætte med at tjene dig godt, uden at du skal være nervøs for om nogen kemikalier eller toksiner kan vandre over i din mad eller drikke.

 3. Rikke

  Elsker alt ved Ayaida drikkeflasken. Designet er superflot – og vandet holdes koldt i virkelig lang tid. Jeg kan varmt anbefale produktet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
favoritpakke med drikkeflaske, bivokspapir, to go-kop, sugerør, klude af linned, silikoneposer og madkasse. Ayaida, Stasher, SoL cup, Pulito
799,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...

 • Stålmadkasse oval

  159,00 kr.
 • Stålmadkasse 3 i 1

  Fra 189,00 kr.
  5.00 ud af 5