Genanvendelig kaffekapsel

Filtre
Ok

Undgå engangsforbrug og skift til en genanvendelig kaffekapsel af stål

En genanvendelig kaffekapsel er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan du nedsætte dit engangsforbrug, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter sjældent affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatible Nespresso® og til Dolce Gusto®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. Det eneste affald der produceres er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Hvad består den genanvendelige kaffekapsel af?

De genanvendelige kaffekapsler kommer i 3 varianter:

  • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel i rustfri stål
  • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler i rustfri stål
  • 1 kapsel single: Det er også muligt at købe kapslerne seperat, og dermed køber man kun 1 stk. kaffekapsel i rustfri stål.

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Vi anbefaler den økologiske kaffe i komposterbart emballage, som findes i mange varianter. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilket filter kaffekapslen skal have. Hvis du vælger en espressoblanding, skal du trykke mindre på kaffen med stemplet.