Genanvendelig kaffekapsel

Med genbrugelige kaffekapsler kan man undgå et stort engangsforbrug af bl.a. aluminiumskapsler eller plastikkapsler. En genanvendelig kaffekapsel kan bruges igen og igen og fyldes med din yndlingskaffe.

3 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Undgå engangsforbrug og skift til en genanvendelig kaffekapsel af stål

En genanvendelig kaffekapsel er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan du nedsætte dit engangsforbrug, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter sjældent affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatible til Nespresso® og til Dolce Gusto®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. De genanvendelige kapsler til Nespresso® kommer nu også som en variant med silikonelåg.

Det er nu også muligt at genanvende sin kaffekapsel til Nespresso® Vertuo kaffemaskiner. Benyt det genanvendelige silikonelåg til din originale Nespresso® Vertuo kapsel og brug den igen og igen. Fyld den med din yndlingskaffe og spar miljøet for en masse engangsforbrug.

Det eneste affald der produceres når du bruger en genanvendelig kaffekapsel er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Varianter

Hvad består den genanvendelige kaffekapsel af?

De genanvendelige kaffekapsler til Nespresso® og Dolce Gusto®  kommer i 2 varianter:

  • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel i rustfri stål
  • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler i rustfri stål

 

Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® Vertuo kaffemaskiner:

  • Sæt med 1 genanvendeligt silikonelåg
  • Sæt med 2 genanvendelige silikonelåg

 

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Vi anbefaler den økologiske kaffe i komposterbart emballage, som findes i mange varianter. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilket filter kaffekapslen skal have. Hvis du vælger en espressoblanding, skal du trykke mindre på kaffen med stemplet.