Køkken / Genanvendelig kaffekapsel / Genanvendelig kaffekapsel til Dolce Gusto®
Brand:WayCap

Genanvendelig kaffekapsel til Dolce Gusto®

Udsolgt

Fra 148,00 kr.

En genanvendelig kaffekapsel til Dolce Gusto® er en genbrugelig kaffekapsel. Fyld den med din yndlingskaffe, og undgå engangsforbrug fra engangskapsler og spar penge.

Læs mere →

1 × Singlekapsler - Dolce Gusto®

Ikke på lager

115,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En genanvendelig kaffekapsel til Dolce Gusto® er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan du nedsætte dit engangsforbrug, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter sjældent affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatibel til Dolce Gusto®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. Det eneste affald der produceres er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Bruger du en Nespresso® maskine? Se vores genanvendelige kaffekapsel til Nespresso®

Hvordan bruger man en genanvendelig kaffekapsel i stål til Dolce Gusto®?

  • Anbring kapslen i holderen.
  • Vælg det korrekte filter og fyld 3-4 teskeer kaffe i.
  • Pres forsigtigt på kaffen, så kapslen er fyldt 2/3-del op.
  • Luk kapslen helt tæt med silikonelåget
  • Placér kapslen i holderen, og sørg for at kapslen sidder rigtigt.
  • Fjern kaffegrums fra kapslen – brug det til en skrub eller til kom det i kompost- eller biospand.

Se hvordan man bruger kapslerne i videoen her

Hvad består den genanvendelige kaffekapsel af?

De genanvendelige kaffekapsler kommer i 2 varianter:

  • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel til Dolce Gusto® i rustfri stål, 1 holder i BPA-fri plastik, 2 udskiftelige filtre i rustfri stål, 1 stempel, og 1 silikonelåg.
  • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler til Dolce Gusto® i rustfri stål, 1 holder i BPA-fri plastik, 2 udskiftelige filtre til hver kapsel i rustfri stål, 1 stempel  og 1 silikonelåg til hver kapsel.

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilket filter kaffekapslen skal have. Hvis du vælger en espressoblanding, skal du trykke mindre på kaffen med stemplet.

Hvilket filter til den genbrugelige kaffekapsel skal jeg vælge?

Med de miljøvenlige kaffekapsler følger flere filtre, der kan udskiftes. Brug filteret med størst og flest åbninger, hvis kaffen er formalet til espresso, eller et filter med mindre spalter, hvis kaffen har en grovere maling.

Genanvendelig kaffakapsel Nespresso genbrugelig kaffe kapsel

 

WayCap er meget bevidste om produktionen af disse kapsler, og alt det omkring. Der er fokuseret på emballagen, som er udnyttet, således der ikke er spildplads, og det er lavet af pap, som kan genanvendes. Til den fulde pakke medfølger plastik-dele, hvor der er mange tanker bag udvælgelsen af materialet. Plastikelementerne er lavet af BPA-fri Kostrate, en plastik der kan genanvendes. Plastik elementerne tåler opvaskemaskine, og er lavet til at kunne holde resten af livet. Det er muligt at købe kapslen helt uden plastik-delene.

WayCap er et italiensk firma, der ønsker at tilbyde genanvendelige kaffekapsler, lavet af holdbare genanvendelige materialer. Kapslerne skal gøre op med engangsforbrug, og er produceret med omtanke for ressourcer og det aftryk produktionen har.

Bemærk at Dolce Gusto® varemærket ikke er ejet af Simpelt.dk.

Yderligere information

Varianter

2 kapsler sæt, 1 kapsel sæt

Varenummer 1507515b
Varenummer 1507515a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...