Køkken / Genanvendelig kaffekapsel / Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone
Brand:WayCap

Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone

Udsolgt
(1 kundeanmeldelse)

Fra 185,00 kr.

Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone kan bruges igen og igen. Fyld den med din yndlingskaffe, spar penge og nedsæt engangsforbruget.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone er et alternativ til engangs kaffekapsler – disse er med silikonelåg. Med disse kan der spares tusindevis af kapsler, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter ikke altid lige affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatibel til din Nespresso®-maskine, og er lavet af rustfri stål, med et låg af silikone, og kan opfyldes igen og igen. Det eneste affald de miljøvenlig kaffekapsler producerer er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Hvordan bruger man en genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone?

  • Anbring kapslen i målebægeret og hæld en lille teskefuld kaffe i kapslen.
  • Tryk meget let med stemplet, og hæld en anden lille teskefuld i og tryk den med stemplet.
  • Tilsæt kaffe eller tag overskydende kaffe væk ved at bruge linjen inde i målekoppen som reference.
  • Luk kapslen med det smarte silikonelåg og lav din kaffe. 
  • Fjern kaffegrums fra kapslen – brug det til en skrub eller til kom det i kompost- eller biospand

Hvad består en genanvendelig kaffekapsel i stål af?

De genanvendelige kaffekapsler kommer i 2 varianter:

  • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 2 udskiftelige toppe af silikone og et stempel i BPA-fri plastik.
  • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 2 udskiftelige toppe af silikone og et stempel i BPA-fri plastik.

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilket låg kaffen skal have.

Hvilken top til den genbrugelige kaffekapsel skal jeg vælge?

Med kaffekapslen følger 2 filtre af silikone, der kan udskiftes. Brug filteret med størst og flest åbninger, hvis kaffen er formalet til espresso, eller filteret med mindre spalter, hvis kaffen har en grovere maling.

Disse kapsler er kompatible med følgende maskiner: Pixie, Inissia, Essenza (*), Essenza Mini, Lattissima, U, Citiz, Expert, Prodigio, Maestria, Creatista og Kitchen Aid. (*) nogle ældre modeller af Essenza er ikke fuldt kompatible – kontakt os før du køber.

WayCap er meget bevidste om produktionen af disse kapsler, og alt det omkring. Der er fokuseret på emballagen, som er udnyttet, således der ikke er spildplads, og det er lavet af pap, som kan genanvendes. Til den fulde pakke medfølger plastik-dele, hvor der er mange tanker bag udvælgelsen af materialet. Plastikelementerne er lavet af BPA-fri Kostrate, en plastik der kan genanvendes. Plastik elementerne tåler opvaskemaskine, og er lavet til at kunne holde resten af livet.

WayCap er et italiensk firma, der ønsker at tilbyde genanvendelige kaffekapsler, lavet af holdbare genanvendelige materialer. Kapslerne skal gøre op med engangsforbrug, og er produceret med omtanke for ressourcer og det aftryk produktionen har.

Bemærk at Nespresso ® varemærket ikke er ejet af Simpelt.dk.

Yderligere information

Varianter

2 kapsler sæt, 1 kapsel sæt

Varenummer 1507654b
Varenummer 1507654a

1 anmeldelse af Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® silikone

  1. Freja

    Jeg fik endelig taget mig sammen til at købe den genanvendelige kapsel og jeg ser mog aldrig tilbage. Jeg var nervøs for tilvending ift at rengøre og fylde kapslen, frem for bare at poppe en engangskapsel i, men det er virkelig nemt og jeg er generelt super super glad for den genanvendelige kapsel!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...