Køkken / Genanvendelig kaffekapsel / Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®
Brand:WayCap

Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®

(2 kundeanmeldelser)

Fra 275,00 kr.

En genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® er en genbrugelig kaffekapsel i stål. Fyld den med din yndlingskaffe, og undgå engangsforbrug fra engangskapsler og spar penge.

Læs mere →

1 × Singlekapsler - Nespresso®

På lager: levering 1-3 hverdage

220,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan der spares tusindevis af kapsler, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter sjældent affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatibel til din Nespresso®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. Det eneste affald de genanvendelige kaffekapsler producerer er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Hvordan bruger man en genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®?

 • Anbring kapslen i målebægeret og hæld en lille teskefuld kaffe i kapslen.
 • Tryk meget let med stemplet, og hæld en anden lille teskefuld i og tryk den med stemplet.
 • Tilsæt kaffe eller tag overskydende kaffe væk ved at bruge linjen inde i målekoppen som reference.
 • Luk kapslen og lav din kaffe. 
 • Fjern kaffegrums fra kapslen – brug det til en skrub eller til kom det i kompost- eller biospand.

 

Se hvordan man bruger kapslerne i videoen her

Hvad består en genanvendelig kaffekapsel i stål af?

De genanvendelige kaffekapsler kommer i 2 varianter:

 • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 4 udskiftelige toppe i rustfri stål, ekstra gummiringe og et stempel i BPA-fri plastik.
 • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 4 udskiftelige toppe i rustfri stål, ekstra gummiringe og et stempel i BPA-fri plastik.

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilken top kaffekapslen skal have. Hvis du vælger en espressoblanding, skal du trykke mindre på kaffen med stemplet.

Disse kapsler er kompatible med følgende maskiner: Pixie, Inissia, Essenza (*), Essenza Mini, Lattissima, U, Citiz, Expert, Prodigio, Maestria, Creatista og Kitchen Aid.

(*) nogle ældre modeller af Essenza er ikke fuldt kompatible – kontakt os før du køber.

Hvilken top til den genbrugelige kaffekapsel skal jeg vælge?

Med kaffekapslen følger flere filtre, der kan udskiftes. Brug filteret med størst og flest åbninger, hvis kaffen er formalet til espresso, eller et filter med mindre spalter, hvis kaffen har en grovere maling.

Genanvendelig kaffakapsel Nespresso genbrugelig kaffe kapsel

 

WayCap er meget bevidste om produktionen af disse kapsler, og alt det omkring. Der er fokuseret på emballagen, som er udnyttet, således der ikke er spildplads, og det er lavet af pap, som kan genanvendes. Til den fulde pakke medfølger plastik-dele, hvor der er mange tanker bag udvælgelsen af materialet. Plastikelementerne er lavet af BPA-fri Kostrate, en plastik der kan genanvendes. Plastik elementerne tåler opvaskemaskine, og er lavet til at kunne holde resten af livet. Det er desuden muligt at købe kapslen helt uden plastik-delene.

WayCap er et italiensk firma, der ønsker at tilbyde genanvendelige kaffekapsler, lavet af holdbare genanvendelige materialer. Kapslerne skal gøre op med engangsforbrug, og er produceret med omtanke for ressourcer og det aftryk produktionen har.

Bemærk at Nespresso ® varemærket ikke er ejet af Simpelt.dk.

Yderligere information

Varianter

2 kapsler sæt, 1 kapsel sæt

Varenummer 1507514b
Varenummer 1507514a

2 anmeldelser af Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®

 1. Katrine

  Super lækkert produkt.
  Lidt en udfordring at finde den helt rigtige type kaffe at fylde i kapslen, så espresso-shottet bliver ligeså smagfyldt, som man er vant til med engangskapsler. Men når først man er inde i rutinen med hvordan kapslen fungerer, og har fundet den rigtige kaffe, er det kun tilfredsstillende at have minimeret forbruget af plastik.

 2. Anne-Sofie

  Synes det er utrolig svært at finde ud af, hvilken type af kaffe og hvor groft den skal males for at det passer til kapslen. Og også hvilken top man skal bruge, og hvor hårdt kaffen skal presses i kapslen. Har endnu ikke kunnet få det til at fungere, trods utallige forsøg, hvilket har gjort, at jeg har givet op på at bruge den genanvendelige kaffekapsel, desværre.
  Låget er også meget følsomt overfor at skrue det skævt på, hvilket en enkelt gang har resulteret i, at kaffekapslen sad fast i NespressoMaskinen, så vi måtte bruge forskelligt værktøj til at få den ud, hvilket næsten ødelagde vores maskine.
  Mega ærgerligt at det er så kompliceret, for idéen og tanken om den genanvendelige kapsel er virkelig god.

  • Simpelt.dk

   Hej Anne-Sofie,
   Ærgerligt at høre, at det ikke helt ville fungere for dig. Jeg vil prøve at udvikle mere information, så det måske kan være nemmere for andre kunder. Jeg vil også give din anmeldelse videre til producenten, så de er opmærksomme på dette. Tak for feedback.

   Emma, Simpelt.dk

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...