Genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®

Fra 289,00 kr.

En genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® er en genbrugelig kaffekapsel i stål. Fyld den med din yndlingskaffe, og undgå engangsforbrug fra engangskapsler og spar penge.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507514 Kategorier: , , Tag:
Brands:WayCap

Beskrivelse

En genanvendelig kaffekapsel til Nespresso® er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan der spares tusindevis af kapsler, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

Ofte er kaffekapsler lavet af aluminium, og der findes også mange alternativer i plastik. Fælles for disse er, at kapslen bruges én gang, og derefter sjældent affaldssorteres. Der findes også bionedbrydelige kaffekapsler – se vores komposterberbare kaffekapsler her.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatibel til din Nespresso®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. Det eneste affald de miljøvenlig kaffekapsler producerer er kaffegrumsen, som kan sorteres som bioaffald, kompostaffald eller bruges til en bodyscrub.

Bruger du en NESCAFÉ DolceGusto® maskine? Se vores genanvendelige kaffekapsel til Dolce Gusto®

Hvordan bruger man en genanvendelig kaffekapsel til Nespresso®?

  • Anbring kapslen i målebægeret og hæld en lille teskefuld kaffe i kapslen.
  • Tryk meget let med stemplet, og hæld en anden lille teskefuld i og tryk den med stemplet.
  • Tilsæt kaffe eller tag overskydende kaffe væk ved at bruge linjen inde i målekoppen som reference.
  • Luk kapslen og lav din kaffe. 
  • Fjern kaffegrums fra kapslen – brug det til en skrub eller til kom det i kompost- eller biospand.

 

Se hvordan man bruger kapslerne i videoen her

Hvad består en genanvendelig kaffekapsel i stål af?

De genanvendelige kaffekapsler kommer i 2 varianter:

  • Sæt med 1 kapsel: består af 1 genopfyldelig kaffekapsel til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 4 udskiftelige toppe i rustfri stål, ekstra gummiringe og et stempel i BPA-fri plastik.
  • Sæt med 2 kapsler: består af 2 genopfyldelige kaffekapsler til Nespresso ® i rustfri stål, 1 dispenser i BPA-fri plastik, 4 udskiftelige toppe i rustfri stål, ekstra gummiringe og et stempel i BPA-fri plastik.

Med en genbrugelig kaffekapsel kan du selv dosere din yndlingskaffe i kapslen. Vi anbefaler den økologiske kaffe i komposterbart emballage, som findes i mange varianter. Alt efter kaffens grovhed, kan du vælge, hvilken top kaffekapslen skal have. Hvis du vælger en espressoblanding, skal du trykke mindre på kaffen med stemplet.

Disse kapsler er kompatible med følgende maskiner: Pixie, Inissia, Essenza (*), Essenza Mini, Lattissima, U, Citiz, Expert, Prodigio, Maestria, Creatista og Kitchen Aid.

(*) nogle ældre modeller af Essenza er ikke fuldt kompatible – kontakt os før du køber.

Hvilken top til den genbrugelige kaffekapsel skal jeg vælge?

Med kaffekapslen følger flere filtre, der kan udskiftes. Brug filteret med størst og flest åbninger, hvis kaffen er formalet til espresso, eller et filter med mindre spalter, hvis kaffen har en grovere maling.

Genanvendelig kaffakapsel Nespresso genbrugelig kaffe kapsel

 

WayCap er meget bevidste om produktionen af disse kapsler, og alt det omkring. Der er fokuseret på emballagen, som er udnyttet, således der ikke er spildplads, og det er lavet af pap, som kan genanvendes. Til den fulde pakke medfølger plastik-dele, hvor der er mange tanker bag udvælgelsen af materialet. Plastikelementerne er lavet af BPA-fri Kostrate, en plastik der kan genanvendes. Plastik elementerne tåler opvaskemaskine, og er lavet til at kunne holde resten af livet. Det er desuden muligt at købe kapslen helt uden plastik-delene.

WayCap er et italiensk firma, der ønsker at tilbyde genanvendelige kaffekapsler, lavet af holdbare genanvendelige materialer. Kapslerne skal gøre op med engangsforbrug, og er produceret med omtanke for ressourcer og det aftryk produktionen har.

Bemærk at Nespresso ® varemærket ikke er ejet af Simpelt.dk.

Yderligere information

Varianter

2 kapsler sæt, 1 kapsel sæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...