Bivokspapir neutral

(1 kundeanmeldelse)

139,00 kr.

Håndlavet bivokspapir fra BISTAD i 100% økologisk bomuld. Bivokspapiret kan bruges som erstatning til sølvpapir og husholdningsfilm, da det kan genanvendes og herefter komposteres.

Læs mere →

Ikke på lager

Varen er desværre udsolgt

Varenummer (SKU): 1507024 Kategori:

Beskrivelse

Håndlavet bivokspapir fra BISTAD. Bivokspapir kan bruges som erstatning til sølvpapir eller husholdningsfilm. Papiret – eller stoffet, er lavet af 100% økologisk bomuld og bivoks fra den grønne pulje. Dette betyder, at biavlen er uden brug af pesticider. Bivokspapir kan bruges til alle former for fødevarer, bortset fra råt kød. Efter brug kan det vaskes i lunkent vand og mild sæbe (som f.eks. vores økologiske opvaskesæbe), og herefter genanvendes. Papiret lukkes ved at massere det mellem hænderne, som varmer papiret op, og det samler sig.

Bivoksen gør stoffets overflade vandafvisende, jojobaolien gør overfladen antibakteriel og harpiksen bidrager til indpakningens formende effekt. BISTADs bivokspapir er i et minimalistisk og enkelt design.

Bivokspapir har en anbefalet holdbarhed på omkring 1 år, og kan herefter komposteres.

Bivokspapiret leveres i pakker af 3 størrelser på hhv 33 x 36 cm, 25 x 29 cm & 18 x 20 cm

TIP: Er bivokspapiret blevet lidt slidt i foldningerne, kan det kommes i ovnen ved lav eftervarme på en bageplade, hvorefter bivoksen udjævnes, og papiret er som nyt.

Ønsker du en madkasse til din indpakkede mad anbefaler vi Pulitos ovale madkasse eller 3-i-1.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne.

Yderligere information

Lille

18×20 cm

Mellem

25×29 cm

Stor

33×36 cm

1 anmeldelse af Bivokspapir neutral

  1. Mariannne

    Jeg er en varm fortaler for bivokspapir! Jeg bruger det til min madpakke, og det er en daglig tilfredsstillelse, at jeg ikke behøver at bruge staniol, som jeg gjorde før.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Køkkenpakke opvaskebørste affaldspose frysepose skuresvamp opbevaringspose bagepapir stasher karklud viskestykke grøntsagsnet
630,00 kr.
favoritpakke med drikkeflaske, bivokspapir, to go-kop, sugerør, klude af linned, silikoneposer og madkasse. Ayaida, Stasher, SoL cup, Pulito
799,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...