Genanvendeligt kaffefilter i hør

79,00 kr.

Genanvendeligt kaffefilter i hør fra svenske Terrible Twins. Et bæredygtigt alternativ til engangskaffefiltre, der kan holde til mange ganges brug. Det har en tyk god kvalitet, og så er hør et naturligt og holdbart materiale.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507605 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Genanvendeligt kaffefilter i hør er et miljøvenligt alternativ til engangskaffefiltre. Det laves af svenske Terrible Twins, der specialiserer sig i praktiske hør produkter. Kaffefilteret er af en tyk god kvalitet, og kan holde til rigtig mange ganges brug. Det passer til de fleste kaffemaskiner, og kan også bruges til vores flotte Chemex kaffebrygger som Chemex kaffefilter.

Se vores økologiske og fairtrade formalede kaffe i komposterbar emballage.

Kaffefilter genanvendeligt

Genanvendeligt kaffefilter i hør bør koges før brug. Efter hver brygning skylles det i koldt vand og hænges til tørre enten i kaffemaskinen eller på tørrestativ. Det anbefales desuden, at koge kaffefilteret med jævne mellemrum i en gryde i ca. 10 min, for at kaffeolier opløses fra filteret. Husk at kaffegrums kan bruges som en ansigtsmaske med kaffe og lidt mandelolie, eller sorteres som kompostaffald.

Anvender du en Nespressomaskine, anbefaler vi vores komposterbare kaffekapsler fra danske Ønsk eller vores genanvendendlige kaffekapsel til Nespresso eller Dolce Gusto.

Fordele ved hør

Hør er et naturligt materiale, der fremstilles af hørplantens stængel, og har mange gode egenskaber. Når fibrene skal udvindes, bruges der meget lidt vand, og så er det muligt at forarbejde materialet uden brug af kemikalier. Det er utrolig holdbart, slidstærkt, og har en stor strækstyrke, især i våd tilstand. Hørstoffets fibre er hule, hvilket gør at stoffet tørrer meget hurtigt, det regulerer derudover temperaturer bedre end uld og bomuld, hvorfor det ofte væves sammen med andre materialer. Stof af hør er som udgangspunkt en anelse stift, det bliver dog blødere efter vask.

Se også vores genanvendelige kaffefiltre i GOTS-certificeret økologisk bomuld, der findes i to størrelser.

Terrible Twins er et svensk brand, der specialiserer sig i hør-produkter. De ønsker at bringe fokus på produkter af naturligt og ubleget hør. Kaffefiltrene produceres i Sverige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...