Genanvendeligt kaffefilter

Fra 29,00 kr.

Det økologiske GOTS certificerede bomuldskaffefilter fra Wrapped In Nature er en miljøvenlig erstatning for engangskaffefiltre.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507011 Kategori:

Beskrivelse

Med et genanvendeligt kaffefilter i økologisk GOTS certificeret bomuld fra danske Wrapped In Nature har du en miljøvenlig erstatning for engangskaffefiltre. Der findes to størrelser filtre: det store filter er standard-størrelse, og passer til de fleste kaffemaskiner – også “pour-over” kaffekander. Det lille filter passer til single-kop kaffe.

Det genanvendelige kaffefilter bør efter hver brygning skylles i koldt vand og hænges til tørre enten i kaffemaskinen eller på tørrestativ. Det anbefales desuden, at maskinvaske filteret ved 30-40 grader hver 1-2 mdr., eller at koge det i ca. 10 min i en gryde, for at kaffeolier opløses fra filteret. Filteret holder i ca. 1 år.

Wrapped In Nature er et dansk firma der både har produktion i Spanien og Danmark, hvor alle familiemedlemmer er en del af produktionen. Wrapped In Nature producerer håndlavede produkter, med omtanke for miljøet og bionedbrydelighed.

Anvender du en Nespressomaskine, anbefaler vi vores komposterbare kaffekapsler fra danske Ønsk.

Yderligere information

StørrelseN/A
Størrelse

Standard, Lille

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendeligt kaffefilter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *