Kaffe og te

Kaffe og te er en del af hverdagen for de fleste. Vi har samlet udstyr og produkter med fokus på at mindske engangsforbruget i brygningen. Se vores genanvendelige kaffekapsler, smukke genanvendelige tefilter i glad eller genanvendelige filtre. 

6 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Kaffe & te 

Læs meget mere om vores særligt udvalgte produkter i kategorien herunder

Kaffe

Noget af det første størstedelen af verdens befolkning tænker på om morgenen, er kaffe. For mange mennesker er morgenkaffen en vigtig start på dagen. Og man kan sagtens tænke i en miljøbevidst retning, når det handler om kaffe. 

På farten med koppen to go

Hvor tit tænker du over, hvilken kop du får denne kaffe i? En lang række mennesker er begyndt at overveje forbruget af papkrus ved køb af færdigbrygget kaffe til at tage med. Men der bliver stadig brugt rigtig mange engangskrus. Den genanvendelige kaffekop to go mindsker dit forbrug af engangsemballage for hver kop færdigbrygget kaffe, du køber, og i stedet bruger din genanvendelige kaffekop.

Vores udvalg af to go kopper er nøje udvalgt til vores sortiment med stor tanke på materialerne, og på hverdagen, når de skal bruges. Hvis du ikke når at drikke al din morgenkaffe hjemmefra, er det oplagt at tage resten af kaffen med på pendlerruten til arbejdet eller studiet. Uanset hvor du skal hen, er en genanvendelig to go-kop en god løsning for miljøet.

Økologisk kaffe, komposterbare kaffekapsler eller genanvendelige kaffekapsler

Komposterbare eller genanvendelige kaffekapsler, genanvendelige kaffefiltre og en kaffebrygger – vi har lidt af det hele.

En genanvendelig kaffekapsel er et alternativ til engangs kaffekapsler. Herved kan du nedsætte dit engangsforbrug, og du kan bruge din yndlings kaffe i kapslen.

De genbrugelige kaffekapsler i stål er kompatible til Nespresso® og til Dolce Gusto®-maskine, og er lavet af rustfri stål og kan opfyldes igen og igen. De genanvendelige kapsler til Nespresso® kommer nu også som en variant med silikonelåg.

Det er nu også muligt at genanvende sin kaffekapsel til Nespresso® Vertuo kaffemaskiner. Benyt det genanvendelige silikonelåg til din originale Nespresso® Vertuo kapsel og brug den igen og igen. Fyld den med din yndlingskaffe og spar miljøet for en masse engangsforbrug.

Bruger du en Nespresso-maskine kan du vælge vores komposterbare kaffekapsler, der er certificeret til hjemmekompost, og som også indeholder økologisk og FairTrade kaffe. De komposterbare kaffekapsler er lavet af naturlige råmaterialer, til forskel fra andre kaffekapsler, der er lavet af aluminum.

Genanvendeligt kaffefilter og kaffebrygger

Ud over emballagen til kaffen, er der yderligere to elementer, som er nemme at udskifte til det mere miljøvenlige. Kaffefiltret og en kaffebrygger.

Et kaffefilter overses nemt, fordi vi er så vant til, at det hurtigt skiftes ud, hver gang vi brygger en ny portion kaffe. Vi glemmer nemt det faktum, at et kaffefilter også er engangsbrug, og kan indeholde mikroplast og klor blegemiddel.

Istedet findes der heldigvis en løsning: genanvendelige kaffefiltreDet genbrugelige kaffefilter kan bruges i op til et år. Det er altså ret nemt at regne ud, både i engangsforbrug og økonomisk, hvor meget man kan spare med et genanvendeligt kaffefilter. Du kan læse mere om det her på webshoppen, hvis du skal prøve dem af i din kaffemaskine derhjemme.

Den smukke kaffebrygger fra Chemex laver ikke bare god kaffe, på en smuk og enkel måde, men den findes også som håndlavet. Det gode håndværk og omhuen for de fine produkt, syne vi er alle pengene værd. Med en kaffebrygger får man lov at følge med og nyde hele processen med at brygge en god kop kaffe.

Te

Vidste du, at tebreve faktisk kan indeholde op til 25 procent plastik. Nogle tebreve udløser mikroplastik og nanoplast i hver enkelt kop, når brevet kommer i kontakt med vand. Herudover er brevet engangsforbrug, du ret nemt kan komme udenom. Vi har samlet nogle skønne genanvendelige tefiltre og lækker økologisk løs te 

Økologisk te i genanvendeligt tefilter

Engangs tebreve er et engangsforbrug, du ret let kan komme udenom. Vi har samlet de fineste – og genanvendelige tefiltre og økologisk løs te du kan komme i dem.

Kategorien byder på to forskellige varianter af genanvendelige tefilter. Tefilteret i glas, er en smuk og æstetisk te-bryggemetode. Glasset har små riller, hvor teen blandes med vandet, mens korkproppen holder teen inde.

Tefilteret af økologisk bomuld er perfekt til en god kop te. Tefilteret kan bruges igen og igen. Skyl blot filteret rent efter brug, og vask det i vaskemaskinen ved 30 grader – så er det klar til en ny kop te.

Kan du godt lide at få en kop te med på farten, kan du se vores to go-koppe der findes i mange størrelser og farver, både som termo og normal to go-kop.