Kaffe

Noget af det første størstedelen af verdens befolkning tænker på om morgenen, er kaffe. For rigtig mange mennesker er morgenkaffen en vigtig start på dagen. Og man kan sagtens tænke i en miljøbevidst retning, når det handler om kaffe. 

14 Products

Filtre
Ok

Kaffe på farten med koppen to go

Hvor tit tænker du over, hvilken kop du får denne kaffe i? En lang række mennesker er begyndt at overveje forbruget af papkrus ved køb af færdigbrygget kaffe til at tage med. Men der bliver stadig brugt rigtig mange engangskrus. Den genanvendelige kaffekop to go mindsker dit forbrug af engangsemballage for hver kop færdigbrygget kaffe, du køber, og i stedet bruger din genanvendelige kaffekop.

Vores udvalg af to go koppe er nøje udvalgt til vores sortiment med stor tanke på materialerne, og på hverdagen når de skal bruges. Det behøver heller ikke udelukkende være til den købte færdigbryggede kaffe du bruger din to go-kop. Hvis du ikke når at drikke al din morgenkaffe hjemmefra, er det oplagt at tage resten af kaffen med på pendlerruten til arbejdet eller studiet. Uanset hvor du skal hen, er en to go-kop en god løsning for miljøet.

Økologisk kaffe og komposterbare kaffekapsler

Vi har tænkt på hele processen, og har både malet kaffe, komposterbare kaffekapsler, genanvendelige kaffefiltre og en kaffebrygger.

Emballagen til kværnet kaffe er desværre oftest lavet af plastik og med en inderside af alufolie, for at holde posen helt tæt. Desværre er dette helt umuligt at affaldssortere. Vi har fundet en FairTrade, økologisk kaffe i 100% komposterbar emballage. Posen er certificeret til hjemmekompost, og er altså en meget mere miljøvenlig kaffe.

Bruger man en Nespresso-maskine kan man vælge vores komposterbare kaffekapsler, der ligeledes er certificeret til hjemmekompost, og som også indeholder økologisk og FairTrade kaffe. De komposterbare kaffekapsler er lavet af naturlige råmaterialer, og er derfor bedre for miljøet. Til forskel fra andre kaffekapsler der er lavet af aluminum, og derfor sværere at genanvende.

Genanvendeligt kaffefilter og kaffebrygger

Ud over emballagen til kaffen, er der yderligere to elementer, som er nemme at udskifte til det mere miljøvenlige. Kaffefiltret og en kaffebrygger.

Et kaffefilter overses nemt, fordi vi er så vant til, at det hurtigt skiftes ud, hver gang vi brygger en ny portion kaffe. Vi glemmer nemt det faktum, at et kaffefilter også er engangsbrug, og kan indeholde mikroplast og klor blegemiddel. Istedet findes der heldigvis en løsning: genanvendelige kaffefiltreDet genbrugelige kaffefilter kan bruges i op til et år. Det er altså ret nemt at regne ud, både i engangsforbrug og økonomisk, hvor meget man kan spare med et genanvendeligt kaffefilter. Du kan læse mere om det her på webshoppen, hvis du skal prøve dem af i din kaffemaskine derhjemme.

Den smukke kaffebrygger fra Chemex laver ikke bare god kaffe, på en smuk og enkel måde, men den findes også som håndlavet. Det gode håndværk og omhuen for de fine produkt, syne vi er alle pengene værd. Med en kaffebrygger får man lov at følge med og nyde hele processen med at brygge en god kop kaffe.