Kategorien indeholder 6 produkter

Viser alle 6 resultater

Active Filters: Clear Filters

Kaffe som hverdagskost

Noget af det første størstedelen af verdens befolkning tænker på om morgenen, er kaffe. For rigtig mange mennesker er morgenkaffen en vigtig start på dagen. Heldigvis kan man vælge imellem mange forskellige økologiske og bæredygtige mærker af kaffe i supermarkederne, men vi kan sagtens gøre endnu mere for miljøet end blot at bruge den økologiske kaffebønne.

Hos Simpelt.dk vil vi gerne gøre det let for dig at være med til at beskytte miljøet, uden at du skal undvære din kaffestærke start på dagen.

Kaffe til farten med koppen to go

Hvis man har et stort forbrug af kaffe, er det meget muligt, at du jævnligt vil købe en færdigbrygget kaffe. Hvor tit tænker du over, hvilken kop du får denne kaffe i? En lang række mennesker er begyndt at overveje forbruget af papkrus ved køb af færdigbrygget kaffe til at tage med. Men der bliver stadig brugt alt for mange engangskrus. Den genanvendelige kaffekop to go hjælper med at passe på miljøet, da den mindsker dit forbrug af engangsemballage for hver kop færdigbrygget kaffe, du køber, og i stedet bruger din genanvendelige kaffekop.

To go-koppen er kommet for at blive og Simpelt.dk har udvalgt et rigtig flot design, som også er i bæredygtigt materiale, til den økologiske kaffe du måtte få behov for dagligt. Vores to go-kop er nøje udvalgt til vores sortiment med stor tanke på materialerne, som vi mener er blandt de mest skånsomme for miljøet. Det behøver heller ikke udelukkende være til den købte færdigbryggede kaffe du bruger din to go-kop. Hvis du ikke når at drikke al din morgenkaffe hjemmefra, er det oplagt at tage resten af kaffen med på pendlerruten til arbejdet eller studiet. Uanset hvor du skal hen, er en to go-kop en god løsning til dit kaffeforbrug og for miljøet.

Økologi og kaffe

Når først du har truffet valget at købe økologisk og bæredygtig kaffe til at brygge derhjemme, hvorfor så ikke fortsætte i samme stil? Ud over emballagen til den færdigbryggede kaffe er der yderligere to vigtige elementer, som er nemt at glemme i processen med at få sin kaffe. Det er selvfølgelig kaffefiltret og kaffekapsler. Kaffefiltret overses nemt, fordi vi er så vant til, at det hurtigt skiftes ud, hver gang vi brygger en ny portion kaffe. Vi glemmer nemt det faktum, at kaffefiltre er lige så skadelige for miljøet som engangskoppen til den færdigbryggede kaffe. Det findes der heldigvis en løsning på i genanvendelige kaffefiltre, som du kan få her hos Simpelt.dk.
Det genanvendelige kaffefilter vi fører, kan bruges i op til et år. Det er altså ret nemt at regne ud, både i engangsforbrug og økonomisk, hvor meget man kan spare med genanvendelige kaffefiltre. Du kan læse mere om det her på webshoppen, hvis du skal prøve dem af i din kaffemaskine derhjemme.

Kaffekapsler er også lette at overse, fordi de er så hurtigt brugte. Det er den virkelige hurtige kop kaffe, hvor emballagen ikke er med i overvejelsen. Simpelt.dk har fundet komposterbare kaffekapsler, som er betydeligt bedre for miljøet samtidig med de laver lige så god kaffe som alle andre kaffekapsler. De komposterbare kaffekapsler er lavet af naturlige råmaterialer, og er derfor bedre for miljøet. Til forskel fra andre kaffekapsler lavet af aluminum, som er det sværere at kompostere og genanvende.

Uanset hvilket kaffeforbrug du har, så kan Simpelt.dk servicere med produkter til dit behov. Med vores produkter kan du drikke al den kaffe du kan holde til, og du kan drikke det med god samvittighed for miljøet.