Komposterbare kaffekapsler

Fra 39,00 kr.

Komposterbare kaffekapsler med økologisk ØNSK kaffe af høj kvalitet. Kapslerne er et bæredygtigt alternativ til aluminiumskapsler eller andre plastikalternativer.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507018 Kategorier: ,
Brands:ØNSK

Beskrivelse

Komposterbare, økologiske kaffekapsler med premiumkaffe fra den danske kaffevirksomhed ØNSK. Kaffekapslerne kan anvendes som alternativ til aluminiumkapsler eller andre plastiskalternativer. ØNSKs bionedbrydelige kapsler er lavet af plantebaseret, komposterbart materiale, og er produceret på vind- vand- og solenergi, og indeholder kun naturlige råmaterialer.

Kapslerne findes i 2 varianter: Leonel & Corcasan, & 2 forskellige ristninger: Lungo & espresso.

Kapslerne leveres enten i en lille papæske (eller papirspose – overgår fra papirspose) og indeholder 10 kapsler eller i en papirspose indeholdende 100 kapsler.

Benytter du ikke kaffekapsler, anbefaler vi vores genanvendelige kaffefilter til alle størrelser kaffemaskiner eller “pour-over”.

Hvis din kommune ikke sorterer bioaffald, bør de komposterbare, økologiske kaffekapsler sorteres som småt brandbart, så kapslerne kan indgå som grøn energikilde i fjernvarmeforsyningen.

ØNSK importerer premium kaffebønner fra Nicuraguas vulkanske højland. I Danmark ristes og pakkes kaffen. ØNSK udvælger samarbejdspartnere med stor omhu, og kræver en bæredygtig udvikling hos producenten og for lokalsamfundet heromkring. ØNSK kræver af deres producenter værner om naturen, arbejder med at bevare den lokale biodiversitet og ØNSK uddanner kaffebønnerne.

Videoen nedenfor viser kaffens rejse – fra plante til dig

Kaffekapslerne er økologi-mærket og kompostgodkendt 

Yderligere information

Vægt 0.085 kg
Størrelse 12 × 9 cm
Ristning

Lungo, Espresso

Variant

Leonel, Corcasan

Mængde

10 kapsler, 100 kapsler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Komposterbare kaffekapsler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...