Chemex kaffebrygger

Fra 750,00 kr.

Chemex kaffebrygger er en glaskande, som både er perfekt til brygning af lækker pour-over kaffe, men også som smuk kaffekande. Kaffebryggeren giver en smuk oplevelse af kaffebrygningen.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507434 Kategorier: , , Tags: ,
Brands:Chemex

Beskrivelse

Chemex kaffebrygger i glas er virkelig lækker måde at brygge kaffe på.

Med kaffebryggeren opnår du en blød og rund smag i din filterkaffe. Chemex kaffebryggeren er en nyfortolkning af ‘pour-over’-teknikken, hvor filterholder og kande er samlet i ét, i en flot og enkel serveringskande.

Kaffebryggeren er håndblæst og har en trækrave med læderbånd om midten, og findes i to varianter. Den store kan brygge 5 kopper – svarende til ca. 9 dl velsmagende kaffe, mens den lille kan brygge 3 kopper, svarende til ca. 5 dl.

Du kan bruge vores genanvendelige kaffefilter i kaffebryggeren, for at undgå engangsbrug. Vi har også samlet en kaffepakke, hvor du får kværnet kaffe, kaffefilter og kaffebrygger samlet og sparer 20%.

Laver du kaffe på en Nespressomaskine kan du istedet købe vores komposterbare kaffekapsler fra Ønsk. Er du mere til te, så se vores genanvendelige tefilter i økologisk bomuld og vores lækre te-varianter.

Chemex kaffebrygger er fremstillet af stærk borosilikatglas, der ikke absorberer luft eller kemiske rester. Designet i et klassisk og tidsløst udtryk. 

Anvendelse

Anvendelese af Chemex kaffebrygger
Anvendelese af Chemex kaffebrygger

Hvordan brygger man den bedste kop kaffe? Her er listet trin for trin, hvordan du laver en skøn, rund og velsmagende kaffe i den fine Chemex kaffebrygger.

  1. Vælg din foretrukne kaffe. Kaffen bør være medium-groft malet. Se vores kaffevarianter her
  2. Sæt et filter i kaffebryggeren. Vi anbefaler vores genanvendelige kaffefilter i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Kaffefilteret er både godt til kaffebryggeren, da det kan spare dig for en masse engangsfiltre. Herudover sies der olier i det genanvendelige kaffefilter fra kaffen, som dermed forbedrer kaffens smag.
  3. Doser kaffen i rette mængde
  4. Kog vand og sørg for at det ikke bulderkoger. Hæld en lille mængde vand over kaffen, og vent 30 sekunder. Kaffen vil begynde at “blomstre” og frigøre de lækre noter fra kaffen. Den perfekte vandtemperatur er 93 grader.
  5. Herefter kan du langsomt hælde vand over kaffen i kaffebryggeren. Lad ikke vandet stige op til filterets top. Hæld gerne i cirkulære bevægelser.
  6. Når kaffen er løbet igennem, kan filteret fjernes (og rengøres hvis genanvendeligt). Brug gerne kaffegrumsen til en skrub med lidt olie eller komposter det, for at udnytte “spild” produktet.
  7. Nyd den frisklavede kaffe

Rengøring

Chemex kaffebryggeren kan gå i opvaskemaskinen – dog skal bånd og trækrave fjernes, og kanden skal stå så den ikke får stød. Kanden kan også nemt vaskes i hånden, hvor vand hvirvles rundt eller brug en flaskerenser.

Chemex er et familieejet firma med hovedsæde i det vestlige Massachusetts.

Yderligere information

Variant

Lille, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Kaffepakke
725,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...