Karklude

Kategorien indeholder karklude og viskestykker i bæredygtige og mere miljøvenlige materialer. Kategorien indeholder bl. a. karklude uden mikroplast i både hør og GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Filtre
Ok
 • Økologsik strikket karklud i GOTS-certificeret økologisk bomuld undgå mikroplast by LOHN
  59,95 kr.

  Økologisk strikket karklud fra by LOHN. Karkludene er strikket af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Karkludene har en lang holdbarhed – selv ved daglig anvendelse og vask. De findes i flere forskellige flotte og stilrene farver, der vil passe til de fleste hjem.

  Vælg muligheder
 • karklud i økologisk bomuld fra Organic company vaflet vaffel
  65,00 kr.

  Økologisk bomuldskarklud vaffel fra The Organic Company. Karkluden er af høj kvalitet, i et flot, nordisk design og farver.

  Ved køb af 3 klude og derover, nedsættes prisen til 55 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder
 • Økologisk bomuldskarklud fra Organic Company
  59,00 kr.

  Økologisk karklud af 100% GOTS-certificeret bomuld fra The Organic Company. Kluden er af høj kvalitet, i et flot, minimalistisk design og er tilmed testvinder i Politiken.

  Ved køb af 3 klude og derover, nedsættes prisen til 50 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder
 • Klude af lined karklud ansigtsklud vaskeklud miljøvenlig oekotex Udsolgt
  29,00 kr.

  Klude i hør med mange anvendelsesmuligheder. Kludende kan bruges som ansigtsklud, karklud, rengørring eller til beskidte babyhænder. Når tekstilet ikke længere kan bruges, kan det nedbrydes biologisk uden at skabe skadeligt affald eller biprodukter.

  Ved køb af 4 klude eller mere, nedsættes prisen til 25 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder

Miljøvenlige karklude – gør din hverdag grønnere 

Produkter som strikkede karklude og økologisk bomuldskarklud er et godt bud på karklude, der er holdbare til mange års brug. Her på siden finder du vores udvalg af karklude, der alle er bæredygtige og lavet af holdbare materialer, hvilket sikrer en miljøvenlig karklud. Du finder karkludene i fine design og farver, der passer ind i et skandinavisk hjem. I udvalget finder du både karklude uden mikroplast i både hør og GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Karklude

De fleste af os kender de farvede karklude man kan købe i supermarkeder. Disse engangskarklude er typisk lavet af 80% viskose og 20% polypron, der er en type af plastik. På grund af blandingen af disse materialer kan karkluden ikke genanvendes. Derudover så bliver den plastik, der findes i en sådan klud, vasket ud efterhånden som den bruges, og det bliver derfor til mikroplast, som skylles ud i vandet. I stedet for at bruge disse klude, kan man vælge af bruge en karklud af stof – helt uden plastik, men i naturlige materialer, der er dyrket og produceret med omtanke for miljøet. 

Den store fordel ved miljørigtige karklude af økologisk bomuld fremfor engangskarklude er også, at de er ekstra holdbare og kan bruges igen og igen. Hermed nedsætter man både produktion og forbrug, da man kan have dem liggende i skuffen i mange år. Når kludende er trætte og du trænger til nye, kan kludende affaldssorteres og materialerne kan genanvendes.

Karklud bedst i test

Her på siden finder du bl.a. de økologiske karklude fra The Organic Company, der har vundet Politikens test for bedste karklud. The organic company karklud findes i mange forskellige farver og varianter.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.

Hvorfor en klud?

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.