Køkken / Karklude / Økologisk bomuldskarklud vaffel

Økologisk bomuldskarklud vaffel

65,00 kr.

Økologisk bomuldskarklud vaffel fra The Organic Company. Karkluden er af høj kvalitet, i et flot, nordisk design og farver.

Ved køb af 3 klude og derover, nedsættes prisen til 55 kr. pr. stk.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk bomuldskarklud vaffel fra danske The Organic Company. Lavet i 100% GOTS certificeret økologisk vaffel-vævet bomuld. Kluden er uden mikroplast og har en høj kvalitet, der holder i mange år. Kludens er tyk, har en god størrelse og holder formen efter vask. Ud over karkludens praktiske evner, er karkluden i et flot design og vaffelvævningen giver kluden et lækkert udtryk.

Det kan anbefales at lægge karkluden i blød i 12 timer, for at få en bedre sugeevne. Karkluden kan vaskes ved 60 grader.

Farver: 

  • Dark grey – grå
  • White – hvid

Ved køb af 3 klude og derover, nedsættes prisen til 55 kr. pr. stk.

Organic Company laver også nogle fantastiske viskestykker, som ligeledes er af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. The Organic Company har fokus på miljøet og at de fabrikker de samarbejder med, er fri for kemikalier, tungmetaller og at arbejdsforholdende er i orden. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 40 × 25 cm
Farve

Dark grey, White, Pale rose, Clay, Stone

Varenummer 1507201b
Varenummer 1507201a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...