Klud af linned

29,00 kr.

Klude i linned med mange anvendelsesmuligheder. Kludende kan bruges som ansigtsklud, karklud, rengørring, til beskidte babyhænder eller som erstatning for engangsvådservietter eller skumklude til babyrumper.

Ved køb af 4 klude eller mere, nedsættes prisen til 25 kr. pr. stk.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507134 Kategorier: , , ,
Brands:Simpelt.dk

Beskrivelse

Praktisk, tyk, blød og absorberende klud af linned. Kluden er perfekt til rengøring, som karklud, ansigtsklud, som erstatning til køkkenrulle eller som serviet, til beskidte babyhænder eller babyrumper.

Kluden er lavet af oeko-tex-certificeret linned i vaffel-vævning. Linned er vævede hørfibrer. Når tekstilet ikke længere kan bruges, kan det nedbrydes biologisk uden at skabe skadeligt affald eller biprodukter.

En klud af linned kan vaskes i vaskemaskinen på helt op til 90 grader, så du kan være sikker på at den er helt fri for snavs. Bemærk dog at kludene krymper en smule i vask. Linned bliver faktisk blødere for hver gang det vaskes, modsat andre tekstiler, som let slides, bliver stift og skævt.

Ved køb af 4 klude eller mere, nedsættes prisen til 25 kr. pr. stk.

Kluden i linned måler 25×25 cm.

Kluden kan som nævnt bruges til babyrumper og -fingre, og kan f.eks. erstatte engangsvådservietter eller skumklude. Er du på farten, men ønsker at undgå engangsvådservietter, kan du gøre kludende lidt våde og fylde dem i en stasherbag. Stasherbag’en kan holde de rene klude fugtige og rene.

Efter brug bør de skylles, vaskes og kan derefter bruges igen.

Kluden syes af en litauisk kvinde, der køber det oeko-tex-certificerede linned lokalt.

Yderligere information

Størrelse25 × 25 cm
Farve

Hvid, Beige

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klud af linned”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...