Køkkenartikler

Kategorien indeholder diverse køkkenartikler uden plastik, der kan hjælpe til en mere miljøvenlig og plastikfri hverdag. Kategorien indeholder bl. a. fryseposer, affaldsposer, genbrugeligt bagepapir og genanvendelige sugerør.

26 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Køkkenartikler er en del af hverdagen. De fleste af os køber ofte de samme produkter, som vi altid har gjort – det ved vi virker. Men der findes rigtig mange mere miljøvenlige alternativer, som faktisk er både billigere og simple at bruge i hverdagen – og så selfølgelig mere bæredygtig på forskellige måder.

Fryseposer og affaldsposer uden plastik

Vi forhandler Maistic komposterbare fryseposer og komposterbare affaldsposer. Poserne er alle certificeret OK-home-compost, og er derfor mulige at kompostere i hjemmekompost-miljø. Fryseposerne findes i 2 liter, 4 liter og 8 liter, og fungerer som et 1:1 alternativ til plastikposerne. Fryseposerne kan klare fryser og fungerer som nem opbevaring af både mad og andre ting. Affaldsposerne er gode til bioaffald, og poserne findes i 20 liter og 30 liter – med to varianter lukning. Poserne er holdbare i brug, og sikrer et dig mindre plastikforbrug i hjemmet.

Miljøvenligt bagepapir uden skadelig kemi

Vi har flere varianter af mere miljøvenligt bagepapir. Vi forhandler bl.a. ubleget bagepapir i ark eller rulle. Bagepapiret er lavet af bæredygtigt dyrket træ, og bliver ikke behandlet med skadelig og unødig kemi. Bagepapiret kan sorteres som bioaffald eller kompost. Vi forhandler også genanvendeligt bagepapir, lavet af bæredygtigt dyrket træ. Papiret behandles med en Teflonoverflade, der ikke indeholder skadelige stoffer, men sikrer et slidsikkert bagepapir, der kan bruges igen og igen.

Opvask med naturlige materialer og ingredienser

Vi har samlet en masse produkter til opvask. Ens for alle er, at materialerne er naturlige, kan genanvendes eller komposteres. Der findes både opvaskesvampe, skurebørste, opvaskebørster, opvasketabs og sæber i flere varianter. Vi har kritisk udvalgt produkter der virker i hverdagen, som er holdbare og som er lavet forsvarligt.

Køkkenredskaber uden plastik

I de flestes køkken findes køkkenredskaber, der kan hjælpe i dagligdagen. Vi har bl.a. isterningebakke og ispindeforme fra Pulito i rustfri stål, en kompostspand og nøddemælksposer til at lave lækker plantemælk helt selv. Alle produkterne er nøje udvalgt, så materialerne er er holdbare, ikke afgiver skadelige stoffer til fødevarer og alle materialer kan genanvendes og produceres med øje for miljøets ressourcer.