Kategorien indeholder 7 produkter

Viser alle 7 resultater

Active Filters: Clear Filters

Køkkenredskaber til det bæredygtige køkken

Det er de små ting, der gør en forskel – også når det kommer til at leve lidt mere bæredygtigt. Her på siden har vi samlet et udvalg af bæredygtige køkkenredskaber, der gør madlavningen og opbevaring af maden simpel men også mere miljøvenlig.

Hos Simpelt.dk er vores fornemste opgave, at gøre det nemmere for dig at være bæredygtig på den simple måde – hvad end det gælder køkkenredskaber eller rengøringsmidler. Vores køkkenredskaber adskiller sig måske i forhold til de materialer, de er lavet i, og at tingene kan bruges rigtig mange gange. Men ellers mærker du ikke forskellen – så hvorfor ikke tilslutte dig det bæredygtige hold? Det er til gavn for dit køkken og for miljøet.

Hvad mangler du i køkkenet? Hos Simpelt.dk finder du en bred vifte af køkkenredskaber

Køkkenredskaberne på vores side er ikke særlig anderledes fra dem, du måske allerede har stående eller liggende derhjemme i plast. 

Forskellen er bare, at køkkenredskaber i træ og bambus er bionedbrydelige – de bliver altså ikke på jorden i tusinder af år, når de engang skal smides ud. Overgår du til køkkenredskaber i bambus eller køkkenredskaber i træ, er det altså en lille overgang, som du nok ikke mærker.

Vi har også en lang række køkkenredskaber i stål, som er lige så nemme at anvende som dem i plastik. De kan bruges uendeligt mange gange, og fordi de er lavet af stål er de ekstra holdbare. En af vores favoritter er vores ispindeform, som altid kan fyldes hurtigt op. Den er også særdeles børnevenlig, så børnene kan komme med i køkkenet.

Alle vores køkkenredskaber i stål er meget holdbare, ikke bare til køkkenet, men også til at tage med på ture, for at opleve naturen helt tæt på. Desuden er de meget børnevenlige, så hvis de taber dem, tager hverken børn eller køkkenredskaber skade.

En håndfuld af vores køkkenredskaber kan også spare på dit budget på lang sigt. Vores nøddemælkspose, som bruges til at lave din egen plantemælk, kan spare dig for en stor udgift fremover.

Køkkenredskaber i træ vs. køkkenredskaber i bambus – hvad skal du vælge?

Køkkenredskaber i træ har i mange år været det populære alternativ til køkkenredskaber i plastik, og med god grund. De er bedre for miljøet.  Bambus er rettelig ikke træ, selvom det ligner. Bambus er faktisk græs. Bambus gror hurtigere, end træ gør – det er derfor nemmere at sørge for at plante nyt bambus i takt med, at der høstes færdigdyrket bambus. Bambus er mindre porøst end træ, hvilket gør det modstandsdygtigt over for både vand og pletter, og er et stærkt og holdbart materiale. 

Specielle køkkenredskaber

Hos Simpelt.dk kan vi godt lide at gøre tingene simple for dig, for os og for miljøet. Og nogle gange er du måske ikke klar over, præcist hvor simpelt det kan gøres. 

Derfor har vi også en række specielle køkkenredskaber i vores sortiment, der bl. a. er lavet af stål og bambus,. Det er alt fra en kompostspand til isterningebakke eller bestik.

Det er simpelt men godt, og bæredygtigt men nemt.