Køkkenredskaber

Køkkenredskaber er en del af de flestes hverdag. Vi har samlet ispindeforme, kompostspand, nøddemælksposer og forklæde i økologisk bomuld. En masse ting til køkkenet, lavet af materialer der kan genanvendes.

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Vi har en lang række køkkenredskaber i stål, som er lige så nemme at anvende som dem i plastik. De kan bruges uendeligt mange gange, og fordi de er lavet af stål, er de ekstra holdbare. Herudover kan stålen genanvendes, du undgår mikroplast og skidt kemi fra plastik. En af vores favoritter er vores ispindeform, som altid kan fyldes hurtigt op. Den er også særdeles børnevenlig, så børnene kan komme med i køkkenet. Se opskrifter på ispinde her

Alle vores køkkenredskaber i rustfri stål er meget holdbare, ikke bare til køkkenet, men også til at tage med på ture, for at opleve naturen helt tæt på. Vi har bl.a. stålkopper, der er super børnevenlige. Hvis de taber dem, tager hverken børn eller køkkenredskaber skade. 

Vores nøddemælkspose, som bruges til at lave din egen plantemælk, kan spare dig for en stor udgift fremover. Læs mere om hvordan du laver plantemælk her

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.