Køkken / Køkkenredskaber / Forklæde i økologisk bomuld

Forklæde i økologisk bomuld

295,00 kr.

Med et forklæde i økologisk bomuld kan du beskytte dit tøj under madlavning. Forklædet er i en kraftig kvalitet og lavet i funktionelt design. Det kommer i fire flotte farver.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Forklæde i økologisk bomuld – praktisk, høj kvalitet og GOTS-certificeret.

Forklædet fra Organic Company i økologisk bomuld er designet til at imødekomme mange behov. Forklædet er perfekt beskyttelse af tøjet mens du laver mad eller måske til at beskytte tøjet under havearbejde.

Forklædet har justerbar nakkestrop og en slids, så det er nemt at bevæge sig med. Lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og kommer i flere fine farver.

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Tyk og lækker kvalitet
  • Kommer i fine farver

Størrelse: 80 x 95 cm.

For andre lækre køkkenting fra Organic Company – se vores testvinder-karklud eller testvinder-viskestykker de har en god tyk kvalitet og kommer i flere flotte og stilrene farver.

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. The Organic Company har fokus på miljøet, og at de fabrikker de samarbejder med, er fri for kemikalier, tungmetaller og at arbejdsforholdende er i orden. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Størrelse 95 × 80 cm
Farve

Dark grey, Dark blue, Clay, Clay

Varenummer 1507432c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...