Køkken / Køkkenredskaber / Ispinde af bambus
Brand:Pulito

Ispinde af bambus

15,00 kr.

Løse ispinde af bambus, som passer til ispindeformene fra PulitoPakken indeholder 30 stk. og leveres i en ubleget papirspose lavet fra skandinaviske grantræer. De kan nemt genbruges ved vask i hånden med varmt vand og sæbe.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Løse ispinde af bambus, som passer til de genanvendelige ispindeforme fra Pulito. Pakken indeholder 30 stk., og leveres i en ubleget papirspose lavet fra skandinaviske grantræer.

Lav lækre og hjemmelavede is med ispinde, som er særligt velegnede til formålet, da de ikke afgiver den ubehagelige smag af træ.
  • Lavet af bambus
  • Kan let bruges igen  – vask med lidt varmt vand og sæbe
  • Leveres i ubleget papirspose
  • Pakke indeholder 30 stk.
Posen indeholder 30 stk. som hver især måler 11,5 x 0,1 cm. De kan nemt genbruges ved vask i hånden med varmt vand og sæbe. Du kan finde vores tre opskrifter på lækre forfriskende hjemmelavede ispinde her.
Ispindene kan bruges som ispind i en halv moden banan, og på den måde laves en nem og lækker banan ispind. Pindende kan også bruges i mange andre sammenhænge – f.eks. som blomsterpinde (se vores plantekort) og til krea-projekter.
Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet.

Yderligere information

Vægt 0,070 kg
Varenummer 1507077

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...