Isterningebakke i rustfrit stål

249,00 kr.

Klassisk isterningbakke i fødevaregodkendt rustfrit stål – til dig som gerne helt vil undgå plastik i dit køkken. Bakken har en smart udløser, der nemt løfter isterningerne ud af bakken. Ingen smag af plast og ingen knækkede plastikforme.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507075 Kategorier: , , , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Klassisk isterningebakke i rustfrit stål – til dig som gerne helt vil undgå plastik i dit køkken. Bakken har en smart udløser, der nemt løfter isterningerne ud af bakken.

Ingen smag af plast og ingen knækkede plastikforme.

Isterningebakken i rustfrit stål fra Pulito er et nemt, bæredygtigt og holdbart alternativ til de billige plastikforme. De er helt fri for dårlig kemi, hormonforstyrrende stoffer og tungmetaller – ligesom det bør være.

Den smarte udløser hjælper med nemt at knække isterningerne, når du skal have dem ud af bakken. Du skal bare løfte håndtaget, og isterningerne vil falde ud – super smart.

Du kan tilføje præcis den type væske, du ønsker. Både kaffeisterninger og saftevandsisterninger kan stærkt anbefales. Der vil ikke blive afgivet hverken farve eller smag til selve bakken. Den holder sig ren og fin.

isterningebakke rustfrit stål genanvendelig sugerør

Denne isterningebakke i rustfrit stål er fødevaregodkendt og går i opvaskemaskinen. Grundet dens robuste struktur er den lavet til nærmest at holde for evigt.

SE OGSÅ vores fine stålsugerør, og håndlavede keramiksugerør som kan bruges igen og igen til dine kolde isterninge-drikke.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet.

Yderligere information

Vægt 0.580 kg
Størrelse 28 × 12 × 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...