Køkken / Køkkenartikler / Komposterbare fryseposer
Brand:MAISTIC

Komposterbare fryseposer

Nedsat

8,00 kr. 14,00 kr.

Komposterbare fryseposer fra MAISTIC. Fryseposerne af god kvalitet og et nemt alternativ til den konventionelle engangsplastik frysepose. De indeholder bioplasttypen PHA, der er lavet af planterester fra landbruget.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Komposterbare fryseposer i 1/2/4/8 l fra danske MAISTIC. Fryseposerne er fri for diverse kemiske tilsætningsstoffer og ptalater fra plastik.

Poserne er tynde og slidstærke, og kan tåle både køl, frys og stuetemperatur. Da poserne er komposterbare har poserne en anbefalet holdbarhed på ca. 1 år. Poserne leveres i en praktisk pap-beholder.

Når noget er certificeret komposterbart, betyder det helt basalt, at produktet er certificeret efter den EU-standard, der bestemmer, hvad kompost må bestå af.

De komposterbare fryseposer er af 2. gen. der indeholder den komposterbare bioplast PHA, der er lavet af plante- og grøntsagsrester.

Maistic 2.GEN indeholder planterester fra landbruget

Maistics poser indeholder den komposterbare 2.generations bioplast type PHA, der skabes af affald såsom skræller, planterester og lignende. Det er rester, som ellers ville være blevet håndteret som affald, og derfor gå tabt. Der benyttes hverken phtalater, Bisphenol-A, Bisphenol-F, Bisphenol-S og andre kemiske tilsætningsstoffer, blødgørere osv. som er tilladt i plastik.

Maistic 2.GEN poser er lavet af et patenteret bioplastmateriale. Der indgår majs i denne, en ikke-spiselig GMOfri type, der er dyrket økologisk og bioplast typen PHA, der udvindes ved fermentering af planterester.

OK Compost HOME

Er en officiel certificering, der er udstedt af den belgiske certificeringsorganisation Vincotte til fabrikker og producenter efter opfyldelse og dokumentation af de krav, som standarden beskriver.

Forskellen fra ‘hoved’-mærket OK Compost er, at temperaturen ved nedbrydelighedstesten for OK Compost HOME er 25 grader. Testen er altså lavet i et miljø, der er tættere på naturligt forekommende miljø eller en god, vedligeholdt hjemmekompost.

Der er derudover strenge krav til hvad produktet må indeholde, nedbrydes til samt hvor meget det skal være nedbrudt efter de 180 dage, som testen varer.

MAISTIC er en af de få virksomheder, der kan tilbyde OK Compost HOME-mærkede poser – både som fryseposer og affaldsposer.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

1 liter, 2 liter, 4 liter, 8 liter

Varenummer 1507017d
Varenummer 1507017c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...