Køkken / Køkkenartikler / Komposterbare kaffekapsler
Brand:ØNSK

Komposterbare kaffekapsler

39,00 kr.

Komposterbare kaffekapsler med økologisk ØNSK kaffe af høj kvalitet. Kapslerne er et alternativ til aluminiumskapsler eller andre plastikalternativer. Kapslerne er af plantebaseret og OK-kompost-certificeret komposterbart materiale.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Komposterbare, økologiske kaffekapsler med premiumkaffe fra den danske kaffevirksomhed ØNSK. Kaffekapslerne kan anvendes som alternativ til aluminiumkapsler eller andre plastiskalternativer. ØNSKs bionedbrydelige kapsler er lavet af plantebaseret, komposterbart materiale, og er produceret på vind- vand- og solenergi.

De komposterbare kaffekapsler findes i 4 varianter: Leonel, Kuska, Cafe de Alturas & Corcasan, & 2 forskellige ristninger: Lungo & espresso.

Kapslerne leveres i en lille papæske og indeholder 10 kapsler.

Vi har også genanvendelige kaffekapsler til Nespresso

Kapslerne er certificeret til industriel kompost, hvilket betyder, at de kan komposteres i bioskraldespanden. Hvis din kommune ikke sorterer bioaffald, bør de komposterbare, økologiske kaffekapsler sorteres som småt brandbart

Se hvordan kapslerne bruges, i videoen herunder:

ØNSK importerer premium kaffebønner fra Nicuraguas vulkanske højland. I Danmark ristes og pakkes kaffen. ØNSK udvælger samarbejdspartnere med stor omhu. ØNSK kræver af deres producenter værner om naturen, arbejder med at bevare den lokale biodiversitet og ØNSK uddanner kaffebønnerne.

Kaffekapslerne er økologi-mærket og kompostgodkendt 

Yderligere information

Vægt 0,085 kg
Størrelse 12 × 9 cm
Ristning

Lungo, Espresso

Variant

Leonel, Corcasan, Cafe de Alturas, Kuska

Mængde

10 kapsler

Varenummer 1507018b
Varenummer 1507018c
Varenummer 1507018a
Varenummer 1507018d

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...