Køkken / Køkkenredskaber / Kulfilter til kompostspand
Brand:Pulito

Kulfilter til kompostspand

Udsolgt

39,00 kr.

Undgå dårlig lugt med et aktivt kulfilter til kompostspanden fra Pulito. Kulfiltrene hindrer fluer og lugtgener. Pakken med 1 sæt kulfiltre indeholder ét rundt og ét firkantet filter til låget i kompostspanden.

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Undgå dårlig lugt med aktivt kulfilter til kompostspand fra Pulito. Kulfiltrene hindrer fluer og lugtgener. Pakken med 1 sæt kulfiltre indeholder ét rundt og ét firkantet filter til låget i kompostspanden.

Vi anbefaler at kulfiltrene skiftes efter behov hvert halve til hele år for at sikre optimal virkning af filtrene. Behovet er, hvis det begynder at lugte fra spanden.

Benyt din kompostspand til indsamling af dit grønne affald i køkkenet.

Pulito kompostspand er til opsamling af kompost indendørs. Når din kompost spand er fyldt op, kan du herefter kompostere udendørs eller i en fælles ordning, og herved kan du reducere mængden af husholdningsaffald med 20% og samtidig lade det indgå i det naturlige næringsstofskredsløb.

Pulito kompostspanden rummer 4 liter, og har plads to 2 stk kulfilter til kompostspand.

Se også vores madkasser fra Pulito

Er du i tvivl om hvordan du komposterer? Så se HER

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Produkterne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...