Økologisk nøddemælkspose

Fra 85,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Økologisk nøddemælkspose til fremstilling af plantedrik, plantesaft, plantemælk (kært barn har mange navne) eller grøntsags- og frugtsaft. Poserne kan være en god investering, da nøddemælk på karton kan være dyrt, og ofte indholder sødestoffer. Se hvordan du bruger en nøddemælkspose her

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507098 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Økologisk nøddemælkspose til fremstilling af plantemælk, plantesaft, plantedrik (kært barn har mange navne) eller grøntsags- og frugtsaft. Poserne kan være en god investering, da nøddemælk på karton kan være dyrt, og ofte indholder sødestoffer og tilsætningsstoffer for at øge holdbarheden.

Hæld din plantedrik i en glasflaske eller lignende og undgå engangsemballage. Laver du selv plantemælk, kan den holde sig i ca. 1 uge fra i køleskabet. Læs mere om plantemælk og hvordan man laver det selv i vores blogindlæg her. Se hvordan du laver plantedrik på billederne nedenfor.  

Poserne måler cirka

Lille: 25 x 30 cm
Stor: 30 x 30 cm

I modsætning til andre “normale” bomuldsposer, er stoffet lavet af er ultrafint 200 mikron filterstof, hvilket giver en helt glat og fin saft eller mælk. Lovetree products nøddemælkspose er syet med økologisk bomuldstråd og et linnedebånd, som giver posen en stærk kvalitet.

Emballagen er lavet af genanvendt papir.

Du får et link med (står på emballagen), så du gratis kan hente en e-bog med gode og simple opskrifter og vejledning til pleje af posen.

Se også vores frugt- og grøntsagsposer eller opbevaringsposer, for at undgå engangsplastikposer.

Lovetree products er et engelsk firma, der er startet på baggrund af mælkeallergier i familien. Allergierne førte til, at de selv producerede mandelmælk, da det ellers var både for dyrt, og indeholdt kun 2% ren mandel. Ud fra de erfaringer de har gjort sig, har de nu produceret disse poser.

Hvordan laver man plantedrik?

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

lille, stor

1 anmeldelse af Økologisk nøddemælkspose

 1. Henriette

  Meget fin pose der fungerer godt til at lave Havremælk!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Ubleget miljøvenligt bagepapir uden gift fsc certificeret
  Fra 35,00 kr.

  100% ubleget og komposterbart bagepapir i ark eller på rulle. Papiret er fri for hormonforstyrrende “polyflourerende stoffer” som er til skade for både dig og miljøet.

  Vælg muligheder
 • miljøvenlige Økologiske opbevaringsposer til brødpose, pasta eller lignendeIMG_1475
  Fra 20,00 kr.

  Opbevaringsposer af GOTS certificeret økologisk bomuld. Poserne kan bruges til opbevaring af nødder, brød, grønt – faktisk lige hvad du ønsker. Opbevaringsoserne kommer i tre forskellige størrelser – lille, medium & stor

  Vælg muligheder
 • Økologisk indkøbsnet indkøbspose string bag fra Turtle bags i GOTS certificeret økologisk bomuld
  Fra 69,00 kr.

  String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 4 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

  Vælg muligheder
 • Miljøvenlige økologiske genanvendelige frugt- & grøntsagsposer fra MAISTICIMG_1576
  Fra 23,00 kr.

  Økologiske frugt- & grøntsagsposer, også kaldet mesh bags, velegnede til indkøb og opbevaring af frugt og grønt. Posernes hullede net giver indholdet mulighed for at ånde og der dannes ikke kondens, hvilket øger holdbarheden. En oplagt måde at spare på de små miljøbelastende plastikposer.

  Vælg muligheder