Køkken / Køkkenredskaber / Økologisk nøddemælkspose

Økologisk nøddemælkspose

(1 kundeanmeldelse)

45,00 kr.

Økologisk nøddemælkspose til fremstilling af plantedrik, plantesaft, plantemælk (kært barn har mange navne) eller grøntsags- og frugtsaft. Poserne kan være en god investering, da nøddemælk på karton kan være dyrt, og ofte indholder sødestoffer. Se hvordan du bruger en nøddemælkspose her

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk nøddemælkspose til fremstilling af plantemælk, plantesaft, plantedrik (kært barn har mange navne) eller grøntsags- og frugtsaft. Poserne kan være en god investering, da nøddemælk på karton kan være dyrt, og ofte indholder sødestoffer og tilsætningsstoffer for at øge holdbarheden. Posen har runde hjørner, som gør det endnu nemmere at fjerne rester og rengøre den.

  • Hæld din plantedrik i en glasflaske eller lignende og undgå engangsemballage.
  • Laver du selv plantemælk, kan den holde sig i ca. 1 uge fra i køleskabet.
  • Læs mere om plantemælk og hvordan man laver det selv i vores blogindlæg her.
  • Se hvordan du laver plantedrik på billederne nedenfor.  

Mål: Længde 30 cm, bredde 22 cm på det bredeste punkt og 12 cm på det smalleste punkt.

I modsætning til andre “normale” bomuldsposer, er stoffet ultrafint vævet, hvilket giver en helt glat og fin saft eller mælk. Tierra Verdes nøddemælkspose er syet med økologisk bomuldstråd og et linnedebånd, som giver posen en stærk kvalitet. Posen kommer helt uden emballage og kan krympe op til 5 %.

Se også vores frugt- og grøntsagsposer eller opbevaringsposer, for at undgå engangsplastikposer.

Vask den økologiske nøddemælkspose på maks 40 grader, benyt et mildt vaskemiddel, for eksempel vores økologiske sæbebær.

Tierra Verde s.r.o. er et tjekkisk og slovakisk-ejet firma, der blev grundlagt i 2008. De tror på at enhver beslutning, hver eneste handling er en erklæring om, hvordan vi vil have vores verden skal være i morgen. De producerer blandt andet økologiske rengøringsmidler, menstruationskopper og økologiske bomuldsprodukter.

Hvordan laver man plantedrik?

1 anmeldelse af Økologisk nøddemælkspose

  1. Henriette

    Meget fin pose der fungerer godt til at lave Havremælk!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...