Spork i rustfri stål

49,00 kr.

En spork er en kombineret gaffel og ske. Denne smarte spork i rustfri stål har en perfekt størrelse til at have med på farten og for eksempel bruges sammen med en termo madbeholder.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507490 Kategorier: , , Tags: , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

En spork i rustfri stål er en kombineret gaffel og ske. Sporken passer perfekt i skoletasken, på stranden eller vandreturen. 

Sporken er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, og udmærker sig ved sit funktionelle design og sin slidstyrke. Med sporken er du sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Sporken vil holde hele livet og spare miljøet for en masse unødig plastikbestik.

Sporken er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål (kvalitet 18/8), og er dermed fri for hormonforstyrrende stoffer, BPA, kemikalier og tungmetaller. Sporken måler i længden 17,5 cm og den tåler opvaskemaskine. 

Tag din spork med på tur, og opbevar maden i en food’ie eller termobeholder. Brug en drikkeflaske til at opbevare drikkevarer og hold dem kølige i mange timer. Du kan opbevare det hele i den smarte skuldertaske i økologisk bomuld fra Haps nordic, der er yderst rummelig og kommer i flotte farver.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Sporken fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Størrelse 17.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Miljøvenligt, økologisk & naturligt bivokspapir beeswrap bees wrap madpapir fra BISTAD
  Fra 100,00 kr.

  Håndlavet bivokspapir fra BISTAD i 100% økologisk bomuld. Bivokspapiret kan bruges som erstatning til sølvpapir og husholdningsfilm, da det kan genanvendes og herefter komposteres.

  Vælg muligheder
 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaring
  99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder
 • oval stålmadkasse fra Pulito miljøvenlig uden plastik
  169,00 kr.

  Oval stålmadkasse med dertilhørende snackboks fra Pulito. Madkassen sparer miljøet for engangsplastik og du undgår hormonsforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Den er helt perfekt til rugbrødsmadder, sandwicher, snacks og salater.

 • Pulito snackboks uden plastik madpakke til snacks i metal stål
  49,00 kr.

  Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.