Køkken / Køkkenredskaber / Spork i rustfri stål
Brand:Pulito

Spork i rustfri stål

55,00 kr.

En spork er en kombineret gaffel og ske. Denne smarte spork i rustfri stål har en perfekt størrelse til at have med på farten og for eksempel bruges sammen med en termo madbeholder.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En spork i rustfri stål er en kombineret gaffel og ske. Sporken passer perfekt i skoletasken, på stranden eller vandreturen. 

Sporken er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, og udmærker sig ved sit funktionelle design og sin slidstyrke. Med sporken er du sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Sporken vil holde hele livet og spare miljøet for en masse unødig plastikbestik.

 • Kan haves med på farten for at spare på engangsbestik
 • Funktionelt design
 • Slidstærk
 • Lavet af 18/8 fødevaregodkendt rustfrit stål
 • Fri for hormonforstyrrende stoffer, BPA og tungmetaller

Sporken er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål (kvalitet 18/8), og er dermed fri for hormonforstyrrende stoffer, BPA, kemikalier og tungmetaller. Sporken har Pulitos logo på håndtaget. Den måler i længden 17,5 cm og tåler opvaskemaskine. 

Tag din spork med på tur, og opbevar maden i en food’ie eller termobeholder. Brug en drikkeflaske til at opbevare drikkevarer og hold dem kølige i mange timer.

OBS der er fornyligt kommet et Pulito logo på sporken på midten af skaftet. 

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og kan genanvendes. Sporken fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Størrelse 17,5 cm
Varenummer 1507490

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaringstasherbag sandwich plastikfri genanvendelig silikonepose
  99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder
 • Pulito snackboks uden plastik madpakke til snacks i metal stål
  55,00 kr.

  Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.

 • Miljøvenligt, økologisk & naturligt bivokspapir beeswrap bees wrap madpapir fra BISTAD
  Fra 100,00 kr.

  Håndlavet bivokspapir fra BISTAD i 100% økologisk bomuld. Bivokspapiret kan bruges som erstatning til sølvpapir og husholdningsfilm, da det kan genanvendes og herefter komposteres.

  Vælg muligheder